USD 41.20 41.39
  • USD 41.20 41.39
  • EUR 41.20 41.39
  • PLN 10.60 10.75

Волинська велогонщиця відзначила день народження медаллю

12 Травня 2015 08:00
На львівському велотреку одночасно відбувся Кубок України з олімпійських видів та національна першість з неолімпійських.

Якщо на Чемпіонаті України волиняни не завоювали жодної нагороди, то Кубок приніс нашій команді три медалі.

Андрій Сач на дистанції олімпійський спринт зайняв друге місце.



Олена Цьось стала бронзовою призеркою на дистанції спринт. Свій день народження, 9 травня, Цьось відсвяткувала ще однією «бронзою». На цей раз на дистанції кейрін.



«У нас треку немає. Ми приїхали і зразу виступати. Потрібно дякувати тим дітям, що вони займаються таким важким видом спорту. У Львові специфічний трек. Такого немає ніде в світі. Він дуже небезпечний. Там неправильно вибудувані градусні віражі. Якщо ти їдеш на них зі швидкістю меншою, ніж 28 км/год., то ти сповзаєш і падаєш. Деякі діти взагалі не можуть проїхати по ньому, бо страшно. Дуже важко навчити їх їздити, але мусимо все це робити. Якщо ми приїхали і взяли участь, це вже великий подвиг. Тим більше, що всі наші дев’ятеро спортсменів потрапили в першу десятку», - розповідає заслужений тренер України Віктор Ковальов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus