USD 41.20 41.39
  • USD 41.20 41.39
  • EUR 41.20 41.39
  • PLN 10.60 10.75

Волинянин виводить свою команду до єврокубків

4 Червня 2015 12:55
Гол ковельчанина Тараса Романчука допоміг польській «Ягеллонії» пробитися у єврокубки. Сталося це під час матчу «Ягеллонія» – «Гурнік» Забже (31.05.214). Перемогу у протистоянні здобула команда з Білостока – 3:2. Таким чином «Ягеллонія» вже не посяде в Екстракласі місце нижче третього. А це дозволить клубу стартувати в кваліфікації Ліги Європи. Зазначимо, що до кінця чемпіонату Польщі залишився ще один тур. «Ягеллонія» зіграє проти гданської «Лехії». В разі тріумфу «жовто-червоні», і у разі невдачі поки другого «Леха», ковельчанин здобуде срібні медалі першості.

Нагадаємо, що чемпіонат Польщі відбувається за досить специфічною системою. Спочатку 16 учасників грають один з одним вдома та на виїзді: загалом накопичується 30 турів. Далі відбувається другий етап: набрані бали діляться на два, а команди розділяються на дві групи. У першій половині між собою стосунки з’ясовують 1-8 та 9-16 місця. Ці матчі вже граються всього один раз. Якщо після другого етапу клуби набрали рівну кількість балів, то враховується не різниця забитих-пропущених чи історія особистих протистоянь, а звертається увага на те, яке місце посіла команда після 30 турів (першого етапу). Таким чином чемпіоном Польщі найбільш ймовірно стане «Лех» з Познані, при умові якщо не програє в останньому турі краківській «Віслі». Шанси на «золото» зберігає і варшавська «Легія». Останні поєдинки відбудуться сьомого червня.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
фанфан Показати IP 4 Червня 2015 14:01
Тільки грає він не за "Волинь", а Кварцяний все плаче і плаче...:)
енко Показати IP 4 Червня 2015 23:20
я вирив в цього хлопця

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus