USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Волиняни здобули титул «Стрімкі човни»

3 Серпня 2017 19:09
Фінальні змагання чемпіонату України з веслування на байдарках і каное серед закладів фізичної культури та спорту «Стрімкі човни» відбувся у Києві. Участь брали понад 400 найсильніших спортсменів зі всієї України. Переможцем чемпіонату стала команда з Волині - обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву «Олімп» з філіалом в Ковелі.

Про це повідомляє Ковельська міська федерація каное.

Вагомий внесок у перемогу ОСДЮСШОР «Олімп» зробили вихованці ковельського філіалу, яких тренують Федір Семенюк та Василь Прохорук (заслужені тренери України) та Олександр Прохорук.

Серед юнаків 2001-2002 р.н. з веслування на каное безперечним лідером чемпіонату став ковельчанин Павло Борсук, який переміг суперників на дистанціях 200, 500 та 1000 метрів.

Юна ковельчанка Калитюк Василина двічі чемпіонка змагань на дистанції 200 та 500 метрів в каное-одиночці серед ровесниць.

Бронзові нагороди чемпіонату виборов дует каноїстів у складі Андрія Гузя та Сергія Яковлєва, які фінішували третіми на дистанції 1000 метрів.

Олександр Ксюк з Анатолієм Швораком в каное-двійці випередили своїх суперників на дистанції 1000 метрів та поправу стали чемпіонами «Стрімких човнів».

Тарас Семенюк (вихованецьКДЮСШ ім. Є. Кондратовича) в каное-одиночці на дистанції 500 м. серед молодшої вікової категорії (2003-04 рр.н.) виборов срібло, а на дистанції 1000 м. – став бронзовим призером змагань.

Ковельська міська федерація каное вітає майбутніх олімпійців з високим спортивним результатом та висловлює щиру вдячність тренерам-викладачам Ковельського філіалу ОСДЮСШОР «Олімп» та КДЮСШ ім. Кондратовича за віддану працю в підготовці юних спортсменів.

В цілому, на другому місті змагань опинилася хмельницька ДЮСШ УО, на третьому - СДЮСШОР ім. Ю. Рябчинської міста Вінниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus