USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Волиняни взяли «бронзу» на ЧУ з гри бочча

8 Червня 2017 17:53
Чемпіонат України з бочча серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, де зіграли спортсмени Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів “Інваспорт”, завершився в Одесі. У змаганнях взяло участь понад 50 спортсменів з 10 областей України.

Волинську область представляли 2 спортсмени – візочники Мажула Володимир (Ратнівський район) та Барбарук Олександр (Ковельський район), повідомляють в “Інваспорті”.

За результатами Чемпіонату України з бочча у парних змаганнях вони здобули - ІІІ місце. Варто відзначити, що команда Волинської області вперше бере участь у цьому виді спорту.

Для довідки: Гра бочча – один з різновидів гри з м’ячем, яка має спільне коріння з боулінгом, петанком і боулзом. У своєму нинішньому вигляді створена в Італії, тож у перекладі бочча означає кулі. Ця гра ширилася Європою та іншими континентами через міграцію італійців. Для гри потрібні ґрунтове чи заасфальтоване поле і кулі (металеві або пластмасові) сферичної форми. Гра потребує високої сконцентрованості, адже треба не тільки не дати супернику виграти кулі, але й розташувати свої знаряддя якомога ближче до залікової зони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus