USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Волиняни провели спортсменів на Дефолімпіаду-2017

15 Липня 2017 16:16
Урочисті проводи національної дефлімпіймької збірної України на ХХІІІ літні Дефлімпійські ігри, які цьогоріч прийматиме турецьке місто Самсун, відбулися 14 липня на Поштовій Площі у Києві.

У головних змаганнях чотириріччя, які будуть представлені 21 видом спорту, загалом візьме участь близько 5 тисяч нечуючих спортсменів та спортсменів з порушенням слуху зі 109 країн світу.

Національна дефлімпійська збірна найбільша за всю дейлімпійську історію України – 218 осіб від 21-го регіону країни. Українські спортсмени братимуть участь у 16-ти видах спорту: бадмінтон, баскетбол, боротьба, боулінг, волейбол, дзюдо, карате, легка атлетика, настільний теніс, плавання, пляжний волейбол, спортивне орієнтування, стрільба кульова, тхеквондо та футбол.

Волинь на іграх представлятимуть: майстер спорту України міжнародного класу із легкої атлетики Дмитро Вишинський, майстер спорту України міжнародного класу з стрільби кульової Світлана Яценко, заслужений майстер спорту з стрільби кульової Олександр Колодій, майстер спорту України з стрільби кульової Наталія Димитрашко.

Підтримати своїх співвітчизників до Києва прибули також волиняни, приїзд котрих організував Волинський регіональний центр із фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт». Групу підтримки склали спортсмени Волинського регіонально центру, учні Обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів, а також спортсмени, які в минулому самі брали участь у подібних змаганнях міжнародного та всеукраїнського рівнів.

Організатори заходу приготували для учасників дійства концерт, який тривав понад дві години. Кияни та гості міста гучними оплесками привітали спортсменів, коли ті з’явилися, та урочистою ходою попрямували до своїх місць на час заходу. Після цього прозвучав гімн України, який спортсмени та відвідувачі заходу виконали мовою жестів.

На урочистій церемонії проводів виступили гурти НУМЕР 482, G-ART, Шпилясті кобзарі, народний артист України Тарас Петриненко, хореографічні колективи з інтегрованими композиціями та ін.

Кожен музичний виступ супроводжувався мовою жестів. Перекладачі не просто розповідали про зміст пісні за допомогою рук, вони використовували все тіло, танцюючи під композицію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus