USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Волинянка отримала доступ до Олімпійських ігор у Ріо-Де-Жанейро.

22 Квітня 2015 14:32
Міжнародні змагання зі спортивної ходьби відбулися у Гамбурзі 19 квітня. Про це повідомляють у прес-службі Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

На дистанції 20 кілометрів майстер спорту України Вітовщик Василина (тренери Калитка М.Ф., Калитка С.В.), яка представляє товариство «Спартак» та Волинську обласну школу вищої спортивної майстерності, зайняла 2 місце з результатом 1 година 35 хвилин 32 секунди, поступившись лише спортсменці з Гватемали. Третє місце виборола дівчина з Австралії.

«Я повернулась з змагань з дуже позитивними враженнями. Для кожного спортсмена важливо їздити на турніри та змагання, адже це стимулює до роботи над собою. Також хочу подякувати Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», - зазначає Василина.

Варто зауважити, що дівчина виконала норматив, який дає можливість отримати ліцензію на участь у Олімпійських іграх 2016 року у Ріо-Де-Жанейро.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus