USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

«Волині» у Львові не допомогли і чотири форварди. ВІДЕО

16 Квітня 2012 19:05
Луцька «Волинь» не зуміла здобути у Львові жодного очка, поступившись «Карпатам» із рахунком 0:1. Вирішальний гол у ворота лучан на 72 хвилині матчу забив Гладкий.

Про це повідомляє сайт луцького ФК.

Західноукраїнське дербі двох свіжоспечених півфіналістів Кубка України мало розставити усі крапки над «i» для львівської команди у боротьбі за рятівне, чотирнадцяте, місце, особливо враховуючи непростий календар «Карпат». Будь-який результат, окрім як перемога, господарів не влаштовувала, утім це не посприяло заповненню «України» й три автобуси вболівальників з Луцька дивилися й чулися на стадіоні дуже й дуже видовищно.

«Карпати» оптимістично зіграли попередній поєдинок – нехай і в рамках Кубка України, але таки перемогли на рідному стадіоні, відшукавши ключі до «Чорноморця». На «Україну» галичани повернулися буцімто через в’язкість поля та необхідність його підготовки до Євро, але подейкували – через фартовість та ауру старої арени.

Анатолій Демяненко не здивував складом – це були ті самі хлопці, які провели без поразок три останні матч. Окрім, хіба, повернення Яна Масло у центр захисту. Тому атаці «Карпат» протистояв дует Шиков – Масло. А через травму Пилипчука у кубковій грі з «Арсеналом» в основі зі стартових хвилин на лівому фланзі півзахисту грав Олег Герасимюк.

Команди не поспіхом почали матч, що, звісно, влаштовувало гостей, які, як і в грі із «канонірами», вичікували свого шансу в контратаці.

Але перший момент створили таки господарі – Худоб’як протягнув м’яч по діагоналі й накинув у центр штрафного на Ксьонза. Той розвернувся і завдав удару, але Шеліхов загрозу відвів. За мить Авелар обікрав двох оборонців лучан й пробив із 23 метрів – трохи лівіше лівої стійки. «Волинь» відповіла кількома вертикальними пасами на хід Майкону і його ж виходом на ворота під гострим кутом. Але права нога у лідера бомбардирської гонки чемпіонату «неробоча», м’яч у нього звалився з ноги й момент бразилець прогавив.

Двічі лучан рятував від голу у ці хвилини їхній капітан Сергій Сімінін, який переривав у підкатах атаки господарів. Він же, а також Олександр Насонов тричі дуже небезпечно прострілювали у центр штрафного майданчика, але мети їхні передачі не досягли.

У такий спосіб гості перевели гру подалі від власних воріт. Відсутність реальних загострень в атаці – навіювала спогади про два попередні матчі лучан, коли вони отримувала гострі напутні слова від тренера у перерві.

І таки подіяло! Вже на третій хвилині другого тайму Майкон зачепився за м’яч після виносу оборонцями, відтягнув двох захисників і віддав на Савича, але тому завадив вдарити Балажіц. На 51-й хвилині Майкон виграв верхову дуель у захисників й елегантно скидав на удар Герасимюку, та Олег «розрядив гармату» у кількох сантиметрах вище поперечини.

Територіальною ініціативою заволоділи лучани, але відразу заледве не пропустили внаслідок позиційної помилки Масла й Шикова – вони не порозумілися, кому грати у верховій дуелі з Гладким й нападник пробивав головою безперешкодно, але повз ворота.

Іншого рішення, окрім як рватися вперед, у «Карпат» не було й вони притиснули лучан до власних воріт. Особливо запам’ятався «сейв» Шеліхова після удару Лукаса в дальню «шістку». Але «Карпати» таки забили. Після серії рикошетів м’яч потрапив до Гладкого, який шансів Денису не залишив.

Майже відразу лучани створили шанс, аби відігратися. Шарпар протягнув м’яча в штрафний майданчик, фінтами розкидав візаві і відпасував Герасимюку. Той посадив захисника на «п’яту точку», бив під поперечину, але в останній момент Олегу завадив захисник, й м’яч після рикошету пішов на кутовий.

Наприкінці гри Анатолій Демяненко пішов «ва-банк», випустивши замість Насонова і Ізворану Пищура та Шумахера. На полі у «хрестоносців» грали відразу четверо номінальних нападників, адже ще раніше Савича замінив Павлов.

Лучани побігли вперед і кілька разів тільки на межі самовідданості Сімінін та Масло зупиняли господарів, а Шеліхов парирував удар зі штрафного у виконанні Лукаса. «Волинь» обклала штрафний майданчик господарів, але до реальних моментів справа не дійшла. Більше того, Лукас вибачив «Волинь», коли не забив з лінії воротарського.

Але на підсумок матчу це все не вплинуло. «Волинь» так і поступилася із рахунком 0:1.


«Карпати» - «Волинь» 1:0
Гол: Гладкий, 72

«Карпати»: Богатінов, Федецький, Мілошевич, Балажиц, Авелар, Худобяк (Голодюк, 64), Ткачук, Даушвілі, Ксьонз, Кополовець (Лукас, 68), Гладкий (Зеньов, 84)

«Волинь»: Шеліхов, Сімінін, Шиков, Масло, Леандро, Шарпар, Ізворану (Шумахер, 81), Насонов (Пищур, 80), Герасимюк, Савіч (Павлов, 60), Майкон

Попередження: Кополовець, Гладкий - Леандро

Оновлено о 23.12
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Саня Показати IP 16 Квітня 2012 19:06
Лемки тепер винні як земля колгоспу за огидний злив!!!
АНДРЕАС Показати IP 16 Квітня 2012 20:01
Дивився матч.Ніби боролися,могли забити,старалися.Карпатам більше треба була перемога.Якщо це злив,то вміють грати так,щоб не було цього видно,як це показували інші команди.В принципі гра сподобалася.
Volun Показати IP 16 Квітня 2012 20:16
Для чого такі матчі, можна було туди і не їхати!
Виктор Показати IP 16 Квітня 2012 20:25
Надо было вытягивать львовян из дерма,все таки они наши..........с запада..
Оптиміст Показати IP 16 Квітня 2012 21:05
Ну скільки можна... Кому кому, а лемкам зливати... Горіти Вам в пеклі...
Вольдемар Показати IP 17 Квітня 2012 08:41
Краще б ви Арсеналу в кубку програли , ніж диким лемкам в чемпіонаті. Лемки, перша ліга чекає на вас. Там ваше місце.
пЗдЦ Показати IP 17 Квітня 2012 15:44
КОКОЙ-ТО
Ігор Показати IP 18 Квітня 2012 18:51
АНДРЕАС погано значить ти дивився, ніодного удару у ствір з нашого боку не було в сторону найгіршого захисту чемпіонату + враховуючи шо у нас всі 93 хв грав найкращий бомбардир чемпіонату, пуляли по флангах і все !!!!! та немає слів просто ...... РРРРРРРРРРРРРРРРРРРР
vov4ik Показати IP 21 Квітня 2012 15:21
І справді криволапо грали наші А лемків в першу ліГУУУУУУУУУУ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus