USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

«Волиньбаскет» розібрався з «Коксохім-Сталю»

10 Грудня 2012 16:13
Луцькі баскетболісти двічі обіграли алчевську команду «Коксохім-Сталь».

Матчі 7-го туру чемпіонату України серед чоловічих команд Вищої ліги відбулися 8 та 9 грудня у Луцьку, а статистика протистояння опублікована на сайті Федерації баскетболу України.

Перебіг поєдинків свідчить про те, що господарі майданчика контролювали гру. Так, суперники змогли перемогти лише в четвертій чверті першого матчу та й найбільше труднощів для лучан створили саме в цій зустрічі.

Зокрема, в першій чверті «Волиньбаскет» переміг з мінімальною перевагою, а друга - завершилася унічию. Зрештою, у третій - лучани зламали опір «Коксохім-Сталі», а фінальна сирена зафіксувала рахунок 81:76.

Щодо другої гри, то лучани завершили її з 18-очковою перевагою, а суперники програли всі чверті.

Варто відзначити, що знову одним з найкращих гравців «Волиньбаскету» став Богдан Каребін, який нині перебуває у відмінній формі. Так, в першому матчі дуелі проти алчевців він здобув для команди 23 бали.

У другій грі Каребін провів на полі вдвічі менше часу, ніж у першій, тому кращим серед волинян став Вадим Река. В його активі - 21 пункт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus