USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.65 41.90
  • PLN 10.65 10.87

«Волиньбаскет» здобула впевнену перемогу. ФОТО

3 Березня 2013 08:44
У першій грі 13 туру чемпіонату України з баскетболу серед чоловіків «Унгіверситет-Волиньбаскет» впевнено здобув перемогу над «Харцизьком» з рахунком 81:67.

Гра відбулася 2 березня у спорткомплексі Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

У першій грі «Волиньбаскет» здобула впевнену перемогу над «Харцизьком» із рахунком 81 - 67. Вигравши всі трі чверті і зігравши в нічию в четвертій, гравці довели різницю до 14 пунктів. Не змогли допомогти своїй новій команді ні колишній капітан «Волиньбаскету» Богдан Каребін, який в підсумку набрав лише 8 очок і заробив неспортивний фол за те, що вдарив Дмитра Швагринського, ні Юрій Зозуля, який також набрав лише 8 очок та вичерпав ліміт фолів.

В складі волинян відзначились одразу 3 гравці, які набрали по 13 очок: Артем Шелуха ( 13 очок, 6 підбирань ), Едуард Федчук ( 13 очок, 3 результативні передачі ), Вадим Рєка ( 13 очок, 6 підбирань та 5 результативних передачі ).

Також слід відзначити Ігоря Дранченка, який набрав 12 балів, та Дмитра Швагринського, який здобув 9 очок і 6 підбирань, і повністю «нейтралізував» Богдана Каребіна. Не зміг наповну зіграти наш капітан Володмир Журжій, який отримав травму напередодні гри з «Пульсаром».

Зауважимо, наступна гра відбудеться в неділю 3 березня в спорткомплексі СНУ о 12:30.

ФОТО - Микола МАРТИНЮК.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus