USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

«Волиньбаскет» двічі розгромив тернополян. ФОТО

20 Лютого 2012 09:57
У 11 турі чемпіонату України з баскетболу у вищій лізі «Волиньбаскет» двічі поспіль переконливо обіграв гостей із Тернополя – БК «Тернопіль-ТНЕУ».

Матчі відбувалися 18 та 19 лютого в спорткомплексі Волинського національного університету імені Лесі України.

У суботу лучани перемогли, здобувши 87 очок. Натомість тернополяни накидали лише 51.

Першу чверть недільної зустрічі господарі розпочали досить активно і через певний час вели в рахунку – 10:0.

Варто відзначити, гості програвали лучанам не тільки в зрості, але й інколи у виконавській майстерності.

Вони намагалися комбінувати, але їм не часто вдавалося результативно завершити свої задуми. Не в останню чергу, - завдяки злагодженим діям гравців «Волиньбаскету» в обороні.

Зрештою, на третю чверть тернополяни вийшли більш зібраними та скоротили відставання. Тренеру лучан Сергію Смітюху навіть довелося попросити тайм-аут, аби вказати своїм підопічним на помилки.

Коротка перерва і слова наставника подіяли.

«Волиньбаскет» постійно утримував перевагу в 15-20 очок, а фінальна сирена «зафіксувала» рахунок 97:64 на користь господарів майданчика.

До речі, в цій грі Смітюх часто залучав молодь, тому 13 очок, окрім основних гравців – Артема Шелухи та Богдана Карєбіна, «закинув» нападник Дмитро Швангринський. Також він зробив найбільше підбирань – 8.

Після гри Смітюх сказав, що задоволений грою. «Гравці виконали установку. Клас команд дещо різниться і витримувати всю гру в максимальній концентрації не завжди вдавалося», - зауважив наставник лучан.

З та 4 березня «Волиньбаскет» в Алчевську проведе дві зустрічі з місцевим «Коксохім – Сталь», а вже 10 та 11 березня «великий баскетбол» повертається до Луцька. Наші хлопці прийматимуть БК «Вінницькі Зубри».






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
я Показати IP 20 Лютого 2012 10:31
5 балів!
Баскет Показати IP 20 Лютого 2012 10:39
"Вінницькі зубри" на виїзд не мають коштів, тому наступні домашні ігри аж 7-8 квітня з "Авантажем"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus