USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

«Волиньбаскет» представляє новачків

13 Лютого 2015 15:52
У зимову перерву луцька баскетбольна команда «Волиньбаскет» підсилилася трьома новими гравцями. Усі вони вже встигли дебютувати в іграх проти «Дніпро-ДВУФК».

Олег Рудаков

Позиція: захисник.

Зріст: 193 см.

Вага: 100 кг.

Народився: 08/05/1994.

Олег Рудаков є вихованцем черкаського волейболу. У сезоні 2012-2013 років захисник дебютував у Вищій лізі за алчевську «Коксохім-Сталь». У 2013 він повернувся в склад суперлігової команди «Черкаські мавпи». Від лютого 2015 року гравець захищає кольори команди «Волиньбаскет-WOG-Університет». Зі слів головного тренера волинян Дмитра Чайковського у клуб Олег прийшов на позицію Артема Шелухи, який нещодавно покинув команду. «У новій команді приживаюся нормально. Вже увійшов ритм команди, - каже Олег. – Звичайно, те, що не грав півроку – це мінус. Ці моменти зараз вирішую. В ігровому плані найближчим часом все налагодиться».

Павло Хайло

Позиція: захисник.

Зріст: 180 см.

Народився: 11/07/1987.


Павло Хайло минулий сезон завершував у севастопольському «Муссоні». Як відомо, севастопольський клуб припинив своє існування після анексії Криму. Перед цим довгий час Хайло теж виступав за алчевську «Сталь». «Потихеньку освоююсь, вникаю в ігрові схеми і стараюся бути корисним своїй команді. З хлопцями чудово ладимо. Майже всі місцеві «старожили» молодіші від мене, так що не ображають», - жартує Павло.

Микола Ніцак

Позиція: форвард.

Зріст: 201 см.

Вага: 99 кг.

Народився: 14/07/1993.


Микола Ніцак зараз тільки набирає форму. Минулого сезону він був без команди. Перед тим виступав в дублі «Дніпра» та кременчуцькому «Кремені». У новій команді «Волиньбаскет» Ніцак поступається зростом лише Євгену Перевертуну (207 см).

«Ми шукали молодих гравців. Ми хочемо зробити команду. Цей сезон у нас в певному роді є перехідним. Звичайно ми боремося за потрапляння в плей-оф, але пріоритетним завдання є створення команди, - розповідає Чайковський. - Ми шукаємо молодих гравців, на яких ми зможемо розраховувати ще три-п’ять сезонів. Ми тільки на початку цього шляху. Вже наступного року ми зможемо з нашою командою боротися за медалі. Можливо, зробимо ще якісь точкові підсилення».

Зазначимо, команду покинули Денис Сотник, Артем Шелуха та Віталій Вінтоняк.

Наступні ігри БК «Волиньбаскет» проведе на домашньому майданчику 21-22 лютого з київським «Авангардом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus