USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

«Волинь» здолала вдома «Металіст». ФОТО. ВІДЕО

2 Вересня 2012 20:07
У наднапруженому матчі луцька «Волинь» перемогла харківський «Металіст». За «хрестоносців» відзначалися півзахисник Ерік Бікфалві та нападник Даніель Суботич.

Поєдинок 8-го туру української Прем'єр-ліги відбувся 2 вересня в Луцьку.

Календар першого кола розіграшу Прем’єр-ліги сезону 2012/2013 сформовано так, що луцька «Волинь» з перервою на луганську «Зорю» зіграла з чотирма лідерами українського чемпіонату. І якщо екзамен проти «грандів» київського «Динамо» та донецького «Шахтаря» волиняни провалили, то в поєдинку з «Дніпром» лучани втратили можливість здобути, принаймні, нічию.

2 вересня на стадіоні «Авангард» відбулося останнє протистояв серії. Мотивації на гру з харківським «Металістом» луцькій команді не доводилося шукати: серія без перемог затягнулася та й грали вдома.

Перші хвилини гри минули у в’язкій боротьбі в центрі поля та невдалих спробах гостей створити щось небезпечне біля воріт «Волині».

Господарі на гостроту біля володінь суперника спромоглися на 11-ій хвилині. Суботич вийшов віч-на-віч з голкіпером, але не зумів того переграти, а два кутових у виконанні Бікфалві результату не принесли.

А от харків’янин Вілліан, отримавши м'яча в правій частині карного майданчика лучан, не схибив. Він пробив Сергія Літовченка без шансів для воротаря.

Відповідь лучан не змусила себе чекати. За мить після гола гостей Бікфалві зі штрафного закинув, неначе рукою, «шкіряного» у ворота суперника.

Гра дещо заспокоїлася. Противники безуспішно атакували та багато уваги приділяли боротьбі за м’яч.

У лучан дуже вдало в обороні діяли Літовченко та Сергій Сімінін. А в атаці - півзахисник Сергій Пилипук, який двічі втікав в контратаку, але спершу партнер, якому він пасував, опинився в офсайді, згодом – удар хавбека взяв воротар Олександр Горяінов.

Нарешті на 37-ій хвилині все той же Пилипчук протягнув м’яча лівим флангом та відпасував м’яча в карний майданчик гостей. Захисник «Металіста» не вслідкував за Суботичем і той вивів «хрестоносців» вперед.

Взагалі першу частину гри «Волинь» могла завершити з більшою перевагою, але ударити головою з вигідної позиціїнадактивному Пилипчуку завадив оборонець.

Другий тайм розпочався з обопільних спроб забити гола. Однак оборона та воротарі відпрацьовували «на всі сто».

Десь після 65-ої хвилини «Металіст» зумів повністю перебрати ініціативу «в свої ноги». Господарі підсіли та намагалися зловити гостей на контратаці.

На останніх хвилинах харків’яни фактично закрили господарів на їх половині, лише в додатковий час лучани дещо відвели гру від своєї «брами». Але гості нічого путнього, що б призвело до гола, не створили. Останню нагоду «Металіста» зрівняти нагоду змарнував Торсіглері: його несильний удар головою впіймав Літовченко.

А от гравці «Волині» втратили, принаймні, одну стовідсоткову нагоду збільшити рахунок. Вихід віч-на-віч з голкіпером не використав Саша Стевіч: півзахисник промахнувся.

«Волинь» - «Металіст» 2:1

Голи: Бікфалві, 20, Суботич, 37 - Вілліан, 18

«Волинь»: Літовченко, Сімінін, Ілієв, Шиков, Шандрук, Ізворану, Аржанов (Стевіч, 83), Бікфалві (Скоба, 90+4), Пилипчук, Насонов (Павлов, 75), Суботич

«Металіст»: Горіянов, Шелаєв, Торсіглері, Гуйє, Фініньйо, Шарпар (Марлос, 60), Едмар, Шав’єр, Вілліан (Бланко, 76), Соса, Крістальдо (Лисенко, 60)

Попередження: Аржанов, Гуйє, Едмар, Ізворану, Сімінін, Шарпар, Торсіглері, Вілліан




















Волынь - Металлист. Голы по ezhihno
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
miassol Показати IP 2 Вересня 2012 21:14
даааааааа !!!! )))
Не фанат Показати IP 3 Вересня 2012 04:59
Молодцы!
ФАНАТИК Показати IP 3 Вересня 2012 11:32
Не те слово - СУПЕРМОЛОДЦІ!!!!
Ігор Патик Показати IP 3 Вересня 2012 15:03
За сприяння благодійного фонду Ігоря Палиці)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus