USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Дублі: «Волинь» здолала «Чорноморця». ФОТО. ВІДЕО

10 Березня 2012 13:19
Молодіжний склад «Волині» матчем з резервістами одеського «Чорноморця» відкрив весняну футбольну сесію на стадіоні «Підшипник». Результат гри ‒ 3:1 на користь хазяїв.
Про це повідомляють у ФК «Волинь».
Переглянути поєдинок прийшло кілька сотень вболівальників.
Тренер «Волині» Анатолій Пісковець підсилив молодіжний склад кількома гравцями з «основи» команди: В’ячеславом Шарпаром, який не гратиме 10 березня через перебір жовтих карток, Всеволодом Романенком, Сашею Стевичем, Ярославом Кінашем та Олексієм Бабирем. Відтак з самого старту «хрестоносці» відразу міцно заволоділи ініціативою і єдина небезпека, яка могла хоча б потенційно загрожувати володінням Романенка, виникала після обрізок оборонців «Волині».

На другий тайм Анатолій Пісковець випустив одразу чотирьох нових гравців (Никитюка, Бабира, Стевича та Луценка) та зробив кілька позиційних змін.
Перший гол у матчі записав на свій рахунок Петрук, який зіграв на добиванні після удару Щедрого. Через сім хвилин Бабиря збили в штрафному майданчику і, окрім права на пенальті, «Волинь» отримала чисельну перевагу – арбітр вирішив, що порушення Іллой-Айета тягне на фол останньої надії. Пенальті чітко реалізував Віталій Приндета.

По-доброму «лютував» у ці хвилини на полі правий фланг нападу «Волині», де діяли Жук і Бабир, а також Саша Стевич, який практично перекрив гостям центр поля. Саме серб забив третій гол на 70-й хвилині.
В кінці матчу лучани дещо розслабилися, не довели до взяття воріт ще кілька перспективних атак і дозволили Булганіну незадовго до фінального свистка забити гол престижу – 3:1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
остап Показати IP 10 Березня 2012 21:17
Лохи з ФК Волині! За що ви берете гроші. Геть з Волині! Ганьба!
Купітман Показати IP 11 Березня 2012 11:15
Зато Конкевич круто працює.
остап Показати IP 11 Березня 2012 17:07
вибачаюсь за висловлювання емоціі викликані результатом і самою грою гравців Волині

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus