USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

«Волинь» виходить на пік форми, — експерт

3 Вересня 2012 14:24
Луцька «Волинь» починає набирати «хід». В матчі з харківським «Металістом» впевнено зіграв центр захисту «хрестоносців», а новачки Ерік Бікфалві та Даніель Суботич - чи не найкращі трансфери клубу за останні 6-7 років.

Про це сайту Football.ua розповів футбольний експерт Олег Федорчук.

Зі слів фахівця, у поєдинку з «Металістом», який, нагадаємо, лучани виграли, господарі продемонстрували хорошу гру. «Тому видно, що вони виходять на пік форми, набирають хід. До того ж, зіграло свою роль, що харків'яни віддали багато сил та емоцій в матчі з бухарестцвцями», - відзначив Федорчук.

Для прикладу він розказав, що хавбек луцької команди Сергій Пилипчук останнім часом грав не дуже вдало, але проти харків'ян видав непоганий матч.

Водночас він похвалив центральних захисників «Волині» за впевнені дії в обороні. Також експерт відзначив, дует новачків-легіонерів «хрестоносців» - півзахисника Еріка Бікфалві та нападника Даніеля Суботича. «Це, мабуть, кращі придбання Волині з часів Папи і Девіча (Папа Гуйє та Марко Девіч, - «ВН»)», - зауважив Федорчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus