USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

«Волинь» везе з Полтави перемогу

24 Листопада 2012 15:23
Форварду луцької «Волині» Душану Савичу знадобилося тричі вдарити по воротах полтавської «Ворскли», щоб здобути перемогу для свої команди.

Матч 17-го туру Прем'єрі-ліги відбувся 24 листопада у Полтаві, а трансляцію поєдинку здійснював сайт Football.ua.

Візитом до Полтави «Волинь» завершувала цикл з трьох виїзних матчів поспіль. Перші два лучани програли і розмови про єврокубкові перспективи підопічних Анатолія Демяненка стихли. Тож, в третьому гостьовому поєдинку «хрестоносці» повинні були довести, що в клубі не даремно говорять про місце в Лізі Європи.

І за це вони взялися з перших хвилин гри, а точніше - з другої. Після передачі Даніеля Суботича в карний господарів Душану Савичу не вистачило кількох сантиметрів, щоб переправити м'яча у ворота «Ворскли».

Полтавчани не розгубилися і за кілька хвилин взяли ситуацію на полі під свій контроль, створивши кілька моментів, головним диригентом яких, зазвичай, був Роман Безус. На щастя для лучан, його намагання виявилися марними.

«Волинь» нагадала про своє вміння атакувати лише під завісу першої 45-хвилинки. Зате як. Після довгої передачі м'яч дістався Савичу, а той вийшов один на один з воротарем суперника. Македонець пробив і Долганський лише кінчиками пальців зачепив м'яча, не дозволивши сфері закотитися у ворота.

У другому таймі лучани продовжували «сидіти» біля свої воріт, очікуючи нагоди «вколоти» суперника контратакою. І це їм вдалося. На 76-ій хвилині Володимир Аржанов прострілив у штрафний господарів і Савич з вбивчої позиції не залишив шансів Долганському.

Пропустивши, гравці полтавської команди знітилися і навіть не спромоглися зрівняти рахунок в матчі. Волиняни ж впевнено відіграли в обороні та їдуть додому з хорошим настроєм.

Ворскла - Волинь 0:1

Ворскла: Долганський, Матвєєв, Даллку, Красноперов, Безус, Маркоскі, Чеснаков, Селін, Ткачук, Кривошеєнко, Янузі

Волинь: Старцев, Сімінін, Шиков, Ілієв, Занев, Шандрук, Аржанов, Пилипчук, Савич, Бікфалві, Суботіч
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
горохівчанин Показати IP 24 Листопада 2012 15:52
Бездарна гра,але є результат.Усіх ВОЛИНЯН з перемогою
олександр Показати IP 25 Листопада 2012 03:31
случайний гол слава герю демяну
Абориген Показати IP 25 Листопада 2012 08:44
Що ж скажеш-тільки-МОЛОДЦІ!
Стас Показати IP 25 Листопада 2012 16:01
Які НАФІГ молодці!? Гри НЕМАЄ !!!!!! Демяненку пора чистити команду, поки його не зачистили....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus