USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

«Волинь» уклала угоду із півзахисником збірної Словенії

13 Жовтня 2011 09:27
Напередодні гри проти київського «Динамо» луцька «Волинь» дозаявила словенського півзахисника Далібора Стевановіча.
Про це інформує офіційний сайт ФК «Волинь».
Далібор народився 27 вересня 1984 року у Любляні. Зріст 185 см, вага 76 кг.
Виступав за клуби «Домжале» (Домжале, Словенія), іспанські «Реал Сосьєдад» та «Алавес», «Маккабі» (Петах-Тиква, Ізраїль). Останні два сезони провів за «Вітесс» (Арнем, Нідерланди).
У складі збірної Словенії провів 16 матчів, забив 1 гол. У «Волині» виступатиме під номером «88».
А ось що про нового гравця «Волині» пише словенська преса, зокрема, інтернет-газета silo.net:
«Новину про те, що 27-річний Стеванович, який досі не мав контракту і тренувався із «зелено-білими», уболівальники «Олімпії» з Любляни сприйняли з задоволенням. Немало було тих, хто пророчив, що на передній лінії «зміїв» буде два «Дада» — капітан Далібор Радуйко та його тезка, який уже захищав кольори Словенії на чемпіонаті світу у Південній Африці. На такий привабливий сценарій розраховував і спортивний директор клубу Миленко Ачимович.
З цього борошна одначе не судилося випекти хліба, оскільки футбольний «вихованець» «Олімпії» вирішив продовжити свою кар'єру в Україні. Він підписав контракт з прем'єр-ліговою «Волинню» з українського міста Луцьк, який за населенням зовсім на трохи менший від Любляни.
Зараз «Волинь» посідає десяту сходинку і з ентузіазмом на нього чекає, адже невдовзі гратиме з київським «Динамо». Там і може вийти на поле Стеванович, що, відразу після світової першості виїхав до Країни Басків, де захищав кольори «Реал Сосьєдада». Після цього він трохи пограв в «Алавесі», ще менше — в ізраїльському «Маккабі» Петах Тіхва (сьогодні там також грає Настя Чех), а ігрову форму відновив у голландському «Вітессі», де після сезону 2010-11 залишився без контракту. Після цього повернувся на батьківщину, де пофліртував з «Марибором» та «Олімпією», і нарешті виїхав до України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus