USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

«Волинь» повторила клубний антирекорд

3 Квітня 2013 19:00
Луцька «Волинь» у минулому матчі з «Дніпром» пропустила дев’ятий гол поспіль у домашніх стінах, таким чином «хрестоносці» повторили клубний антирекорд в елітному дивізіоні.

У 22 турі чемпіонату України з футболу сталося ще кілька знакових подій. Про це повідомляє сайт ФК «Волинь».

Гол Еріка Бікфалві став для «Дніпра» шістсотим пропущеним за час виступів в елітній національній лізі.

«Волинь» пропустила в дев’ятому поспіль домашньому матчі і це повторення клубного антирекорду в літному дивізіоні. Лучани пропустили в цих іграх 15 голів.

У 22-у турі волиняни реалізували свій перший пенальті у цьому чемпіонаті. Одинадцятиметровий реалізований Бікфалві був тільки другим в сезоні. Перший пенальті у грі проти «Говерли» не реалізував Душан Савич. Довелося добивати м’яч у сітку Володимиру Аржанову.

Ванче Шиков
вчетверте вилучений з поля в чемпіонатах України (до слова, до цього македонець взагалі жодної червоної картки перед собою не бачив), а Ізворану пішов відпочивати достроково вдруге в українській кар’єрі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
вася Показати IP 4 Квітня 2013 11:20
газ-мяз є газ-мяз, одним словом.. їм грати хібащо в зоопарку.
Александр Показати IP 4 Квітня 2013 12:33
Команда просто сыплется. Без денег только Кварцяному под силу оставить ее в премьер-лиге. Но можно еще пару раз наступить на грабли, чтоб дошло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus