USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

«Волинь» підкорила «Говерлу». ВІДЕО

4 Листопада 2012 20:03
Луцька «Волинь» обіграла вдома ужгородську «Говерлу». Героєм матчу міг стати Душан Савич (на фото в червоній формі), який забив другого м'яча, але він схибив, пробиваючи пенальті.

Матч 14-го туру Української Прем'єр-ліги відбувся 4 листопада в Луцьку.

Перші хвилини минули за стандартним для матчів між амбіційним середняком та аутсайдером сценарієм. Лучани без розвідки пішли вперед великими силами, а гості налагоджувати контратакуючу гру.

Основні зусилля ужгородці зосередили на оборонних діях і робили це дуже вдало: ні Савич, ні Абайомі Овонікоко не могли зачепитися за м’яча. Від безвиході після 25-ої хвилини Ерік Бікфалві почав бити здалека, але в цій грі приціл хавбека був несправний.

Зрештою щось путнє у господарів вийшло аж на 35-ій хвилині. Сергій Пилипчук забіг з правого флангу в карний «Говерли» і, маючи можливість для удару, відпасував на Овонікоко, який набігав на дальню штангу. Однак грузинський нігерієць до сфери не дотягнувся.

За кілька хвилин Овонікоко нарешті зумів вийти один-на-один з голкіпером ужгородців і навіть перекинув його, але «шкіряний» пролетів повз ворота.

«Волиняни» продовжували штурм воріт і таки досягнули свого наприкінці основного часу першого тайму. Ерік Бікфалві прострілив у карний ужгородців з правого флангу і «куля» потрапила в руку захисника: арбітр зустрічі без вагань поставив пенальті.

Його взявся реалізувати македонець Савич. Удар нападника воротар відбив, але з добивання Володимира Аржанова не впорався.

Друга 45-хвилинка розпочалася так caмо сумно як і перша. Навіть вболівальники «хрестоносців» затихли. Напевно, їх розчарувала відсутність опонентів із Закарпаття.

Неспішний плин гри переревав Савич, який зумів переграти захисника і вийти тет-а-тет з голкіпером. Цього разу македонець не схибив - 2:0.

Досить швидко гості один гол відквитали: після штовханини м'яча у ворота Сергій Літовчнека просунув Ле Таллек.

Головний тренер господарів Анатолій Демяненко вирішив зміцнити оборону і випустив замість Аржанова Валентина Ілієва. Однак це не змінило атакувального настрою господарів. Чи не найкращий момент за всю гру у них виник на 73-ій хвилині. Лише пресинг з боку захисника завадив Овонікоко переправити м'яча у ворота після зручного пасу від Пилипчука.

Насамкінець зустрічі «розійшовся» арбітр матчу. Спочатку він після скарги четвертого судді видалив одного з тренерів «Волині», а потім і Еріка Бікфалві: мабуть, за лишні розмови.

Зрештою гол Ле Таллека став останнім в матчі і волиняни святкують ще одну перемогу рідної команди.

Волинь - Говерла 2:1
Голи: Аржанов, 41, Савич, 56 - Ле Таллек, 60

Волинь: Літовченко, Сімінін, Шиков, Шандрук, Насонов, Стевіч, Аржанов (Ілієв, 70), Пилипчук, Бікфалві, Савич (Павлов, 90+1), Овонікоко (Суботіч, 75)

Говерла: Бабенко, Бордіян, Щедраков, Малішіч, Макаренко, Ситник (Трішовіч, 67), Лопес (Тодоров, 57), Трухін, Райчевіч, Балафас, Ле Таллек (Міщенко, 82)

Попередження: Бікфалві, Шиков, Стевіч - Бордіян

Видалений: Бікфалві, 90+2

На 40-й хвилині матчу Савич не реалізував пенальті (воротар)




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus