USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

«Волинь» бере курс на єврокубки

11 Травня 2012 17:08
Наступного сезону перед луцькою «Волинню» стоятиме завдання виходу до єврокубків.
Про це в інтерв’ю заявив головний тренер команди Анатолій Дем’яненко, - повідомляє сайт клубу.
За словами наставника «хрестоносців», у команді з’являться 4-5 нових гравців. «Дуже високого рівня. Я був у Румунії, перед грою з «Арсеналом» переглядав гравця. Це лівий захисник, але він мені не сподобався. По дискам ніби хороший гравець, але вживу подивився – не те. А це ж моя позиція!» - зазначив він.
Анатолій Дем’яненко зізнався: «Було б добре мати 22 повноцінних гравці, щоб я міг їх тасувати залежно від матчу, від задач, суперника, комусь відпочивати дати можливість. Бачите, як з «Арсеналом» вийшло. Емоції віддали в матчах з «Динамо» і «Шахтарем» і в другому таймі в Києві психологічно «наїлися».
Водночас він додав, що не бачить у команді Бути, Акімова, Смірнова та Гобера. «Будемо щось вирішувати з ними влітку», - сказав Анатолій Дем’яненко.
Він заявив, що у наступному сезоні перед командою стоятиме серйозне завдання: «Хочемо вибитися у єврокубки. Але для цього необхідна гарна комплектація».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus