USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

«Волинь» поступилась румунам і перемогла чехів

11 Липня 2016 15:24
На літніх зборах у Словенії луцька футбольна команда «Волинь» з перемінним успіхом продовжує мірятися силами з середнячками східноєвропейського футболу.

Спершу лучани поступились румунському «Пандурію» (1:2), а потім здолали чеський ФК «Слован» (3:2).

ЧИТАЙТЕ ЩЕ: З КИМ І КОЛИ ЗУСТРІНЕТЬСЯ «ВОЛИНЬ» У НОВОМУ СЕЗОНІ

У матчі з «Пандурією» волиняни перші відкрили рахунок. У воротах суперників відзначився грузин Георгій Гвелесіані, який знаходиться на перегляді в таборі «хрестоносців». Зазначимо, минулого сезону Георгій захищав кольори тбіліського «Динамо». Та за 20 хвилин до фінального свистка румуни зуміли вибороти перемогу – 1:2. Дубль оформив Валентин Мунтяну.

У грі зі «Слованом» лучани стартували першим номером. І вже на 18-й хвилині гол забив форвард волинян Анатолій Діденко. Ближче до середини тайму чехи перехопили ініціативу. На 31-й хвилині рахунок зрівняв екс-гравець «Краснодара» росіянин Микола Комліченко – 1:1. Більше того «Слован» мав нагоду забити щей м’яч у роздягальню. У другому таймі лучани ще двічі виходили вперед. На 75-й відзанчився Владислав Шаповал, а на 86-й – Олег Герасимюк. Команда з чеського Ліберця відповіла лише раз – на 83-й хвилині гол забив захисник Лукас Покорни.
На 14 липня у календарі «хрестоносців» заплановаинй ще один товариський матч проти футбольного клубу «Віїторул» (Констанца, Румунія).

Нагадаємо, у контрольному матчі на тренувальному зборі «Волинь» поступилася австрійському клубу «Штурм» (Грац).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus