USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

«Волинь-М» – «Металіст-М»: гол у власні ворота

2 Вересня 2012 11:43
Молодіжний склад «Волині» зустрівся із візаві з «Металіста». Відкрив, скажімо так, гру автогол Приндети: він забив м’яча у власні ворота.

Про це йдеться на сайті ФК «Волинь».

Так, команду Анатолія Пісковця посилили декілька гравців із першої команди. Це щойно заявлений Ян Масло, який грав опорного півзахисника, Олексій Бабир та Душан Савич, який повертає форму після травми.

Лучани дуже хвацько розпочали матч. Роман Годований здійснив довгий прорив своїм лівим флангом, пробив, але після рикошету від захисника та сейву воротаря м’яч вдарився в стійку і вилетів на кутовий. Згодом Сергій Подригуля вривався у штрафну Денчука, але його удар із близької відстані заблокували. У Марковця було дві нагоди відзначитися після однаковісіньких навісів з лівого флангу на дальню штангу, проте удари Олександру не вдавалися. «Металіст» відповів у першу двадцятихвилинку тільки трьома неточними ударами із далекої відстані. Але на 22 хвилині стався автогол Віталія Приндети. Він переривав простріл з лівого флангу і зрізав м’яча у власні ворота – 0:1.

До кінця тайму гості закрили господарів на власній половині, не створюючи проте якихось істотних моментів. «Волинь» же сподівалася на кілька стандартів – кутових і штрафних, але користі з цього не отримала.

На другий тайм Анатолій Пісковець випустив двох номінальних нападників Хомченка та Савича. Але їхній вихід ситуації істотно не змінив – гості тримали м’яч знизу, шукаючи огріхи в захисних порядках лучан. І це їм вдалося на 58-й хвилині, коли після навісу з правого флангу Боровець підправив м’яч у дальній кут – 0:2.

«Волинь» швидко відіграла один гол. Савич вивів Хомченка на ворота і Віктор вдарив з п’яти метрів, але Череватенко зіграв за воротаря і вибив м’яч рукою із лінії воріт. Пенальті та пряма червона захиснику. Удар з «крапки» Віталія Приндети був бездоганним і в лучан з`явилася надія звести гру до нічиєї, враховуючи власну чисельну перевагу.

Спочатку Годований підключився до атаки і ледь не пробив правий нижній кут воріт харків`ян, потім Савич намагався через себе влучити у ворота – вийшло трохи неточно. Але із 73-ї до 78-ї хвилини «Волинь» примудрилася двічі пропустити, граючи у більшості. Незбагненні помилки центру захисту використали Бойчук і Ребенок – 1:4.

Вже під кінець Сергій Подригуля заробив пенальті, увірвавшись правим флангом атаки до штрафної. Цього разу одинадцятиметровий реалізував Савич. А на останній хвилині гри Душан відзначився результативним пасом на Булигу. Дмитро вийшов сам на сам і хоч із труднощами, але переграв Денчука – 3:4.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus