USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

«Волинь» - «Кривбас»: безрезультативна боротьба. ВІДЕО

6 Листопада 2011 12:30
У матчі луцької «Волині» проти криворізького «Кривбасу» глядачі так і не побачили голів. Гра в Луцьку на стадіоні «Авангард» 5 листопада завершилася із рахунком 0:0.
Перед грою «Кривбас» у турнірній таблиці випереджував лучан на 3 очки. Волиняни сподівалися на перемогу команди Віталія Кварцяного, адже та виграла три попередні матчі і вибила з розіграшу Кубка України грізний «Дніпро». Тоді як гості востаннє перемагали більш як місяць тому.
У першому таймі моментів було небагато. Гра була рівною. Обидві команди мали шанси забити, але м’яч вперто не йшов у ворота. Волиняни декілька разів навішували в штрафний майданчик суперника, але не було гравця, який міг би ефективно завершити комбінації. У Майкона та В’ячеслава Шарпара гра не пішла з перших хвилин, а Євген Пічкур відзначився двома-трьома безрезультативними проходами.
На 37-й хвилині міг забити бразилець Гобер. Він сильно пробив з понад 25 метрів, але не влучив у рамку воріт.
«Кривбас» організував декілька контратак, дві з яких завершував Володимир Лисенко. Щоправда, невдало. Першого разу волинян врятував Всеволод Романенко, а наступного – неточність форварда.
На перерву обидві команди пішли за нічийного рахунку 0:0.
У другому таймі «Волинь» намагалася заволодіти ініціативою і наполегливо проривалася до воріт гостей. Двічі стати героєм матчу міг бразилець Рамон Лопес. Але спочатку він промахнувся, а згодом Денис Бойко «витягнув» технічний удар в кут воріт.
Хороший момент був у Євгена Павлова, який замінив новачка «Волині» Далібора Стевановіча. Форвард красиво пробив із 30-и метрів, але «Кривбас» врятував кіпер.
Під завісу матчу гості намагалися пробити Романенка, але не змогли створити біля воріт лучан серйозних моментів.
Волинь: Романенко, Сімінін, Масло, Шиков, Леандро, Гобер, Стевановіч (Павлов, 46), Пічкур (Грінченко, 46), Лопес (Стевіч, 77), Шарпар, Майкон
Кривбас: Бойко, Лобжанідзе, Лисицький, Петров, Бартулович, Федорчук, Валєєв, Костишин (Гошкодеря, 83), Бабатунде (Захаревич, 81), Самодін, Лисенко (Габовда, 56)
Попередження: Стевіч - Бартулович, Лобжанідзе, Самодін, Валєєв, Бойко

Відео з матчу звідси .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus