USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

«Волинь» - «Дніпро». Суддівство без коментарів. ОНОВЛЕНО. ВІДЕО

1 Квітня 2013 09:35
Головні тренери «Дніпра» та «Волині» не хотіли торкатися теми суддівства, попри те, що у матчі було три вилучення. Про це стало відомо під час післяматчевої прес-конференції 31 березня.

Головний тренер «Дніпра» Хуанде Рамос так прокоментував гру, що завершилася нічиєю: «Рівний вийшов матч. Було багато боротьби у сьогоднішній грі. «Волинь» вийшла вперед і нам довелося докласти чимало зусиль, щоб зрівняти рахунок. В другому таймі територіальна перевага була за «Дніпром». Ми намагалися таким чином вирвати перемогу, забити другий гол. На жаль, попри те, що багато часу провели на стороні поля «Волині» - не змогли вирвати перемогу. Нічию варто признати справедливим результатом, дивлячись на те, що відбувалося на полі». Що ж стосується теми суддівства, то іспанський спеціаліст відмовився давати коментар.

Натомість головний тренер «Волині» Анатолій Демяненко лише між іншим зауважив про арбітраж, не коментуючи вилучень: «Перше вилучення - за, що він (суддя, - «ВН») дав Ізворану другу жовту карточку. Шикову за що червону давати? Ну ладно, це така справа».

Загалом же, враховуючи кадрові проблеми, наставник «хрестоносців» залишився задоволений діями своїх гравців: «Я думаю, що гра глядачам сподобалася. Все ж таки ми граємо в першу чергу для глядачів. І бажано набирати очки, зрозуміло. В принципі, я задоволений самовіддачею хлопців. Ви бачили у нас були дуже великі кадрові проблеми: Рамон, Шандрук – травми; Суботіч, Сімінін, Пилипчук – дискваліфіковані. Самі розумієте, тому, я думаю, результат закономірний. Дещо нам не вистачило під час хороших атак холоднокровності, поспішали трішки. Треба було холоднокровніше зіграти у завершальній стадії і останній пас. Я думаю, глядачі отримали задоволення, коли йде така самовіддача, бажання - це прикрашає футбол».

Крім того, Демяненко вкотре поскаржився на проблеми з тренуванням: «Поле було важке. Гравці трохи втомилися. Бачите який березень. Давно я не бачив такого березня. Ми виїхали в Сімферополь, бо тут немає де тренуватися. Ми потренувалися у Дачному на снігу перед «Зорею» два-три дні. І відразу болячки вискочили у Рамона і Шандрука. Тому, коли я сюди прийшов, я казав, що саме головне це поля і база. Ніде тренуватися».

Наостанок пообіцяв, що і на кубкову гру проти «Дніпра» 17 квітня у «Волині» буде бійцівський настрій: «Будемо так само битися і старатися. Я ж їх налаштовую. Хочу, щоб вони кожну гру виходили і максимально на 100%. Коли команда і гравець буде віддаватися на 100% у кожній грі. То, я рахую, і гравець буде рости, і команда буде рости. Бо бувають ігри «спустивши рукава», інколи себе шкодують. А коли буде максимальна віддача у кожній грі, то і команда буде рости і гравець. Саме головне, що сьогодні глядачу немає за що дорікнути команді».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тратата Показати IP 31 Березня 2013 22:02
налаштовувати на всі 100 може тільки Кварцяний. ... хай налаштовує "нєудачніків" з Динамо і не т...дить
сам футболіст Показати IP 1 Квітня 2013 07:26
кварцяний налаштував вже Металург З. грають лише за гроші. *удаки. погано з зарплатою грають у пів сили. вийшов на поле грай вбийся там тебе ж викуплять за кращий контракт. і взагалі футбол то гра і на поле виходити повинні як на свято... а у них все гроші.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus