USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Віталій Кварцяний вчив своїх футболістів пекти хліб. ФОТОРЕПОРТАЖ

15 Жовтня 2013 15:03
На «хліб насущний» заробити легко не усім – під таким гаслом головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний привіз своїх підопічних на екскурсію до Луцького ПАТ «Теремнохліб».

Варто зазначити, що футболісти у виробничому приміщенні виглядали досить колоритно – постійно фотографували увесь процес на мобільні телефони та з цікавістю зазирали до печей із хлібом.



Були на заводі і дітлахи, які копали м’яч у цеху та брали автографи у власних кумирів.




Таким чином головний тренер команди Віталій Кварцяний зауважив, що особисто йому надзвичайно цікаво, як же прореагують футболісти, побачивши важкий процес «народження» хліба.



«Нехай бачать, що за цим процесом лежить важка праця, адже люди вкладають у хліб душу. Такі працівники знають, що не можна робити брак, а виготовляти лише якісну продукцію. Тому й наші футболісти повинні зрозуміти, що у їхній справі також немає місця браку. Нехай повчаться стовідсотковій віддачі власній професії», - розповів Волинським Новинам Віталій Кварцяний.



До слова, центральний захисник ФК «Волинь» Ян Масло у власному коментарі для журналіста нашого видання припустив, що грати у футбол, все-таки, легше, ніж пекти хліб. Хоча, на думку спортсмена, робота у пекарні «хороша та цікава».

Іноземний футболіст не стримував емоцій з приводу побаченого: «Тут дуже красиво та цікаво. В житті ніколи не бачив такої величезної фабрики й поняття не мав, як печуть хліб. Я радий, що це побачив. Кожна праця не є легкою, але хтось же мусить її робити?».



Разом з тим, для працівників хлібокомбінату візит футболістів – справжнє свято. Усі робітники вийшли подивитися на кумирів та поспілкуватися зі спортсменами.



Заступник голови правління з виробництва ПАТ «Теремнохліб» Валентина Момот розповіла, що подібні заходи проводять уже не вперше, утім футболістів у них в гостях ще не було.



«І справа хлібопекаря, і футболіста нелегка. Саме цим ми подібні. Для спортсменів здорове харчування є першочерговим… А щодо мене. Які можуть бути зауваження до красивих чоловіків», - грайливо підморгує пані Валентина.

Утім, коли автобус із футболістами від’їжджав від «колиски хлібу», хтось із натовпу гукнув: «А у нас до вас зауваження є – грайте краще!»






























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
барбос Показати IP 15 Жовтня 2013 15:40
Віталію Володимировичу - наступну екскурсію в шахту, брище іт.д.
Тарас до барбос Показати IP 15 Жовтня 2013 17:19
в яблучко, куди завгодно калік кривоногих водити тільки не на стадіон
аграрій Показати IP 15 Жовтня 2013 18:39
Ще треба тих ногодупих завезти на ферму - нехай пару дній від худоби гноївку повичерпують. На більше вони не здатні.
лучанка Показати IP 15 Жовтня 2013 22:52
дуже добре що кварцяний показав футболістам як люди працюють за 2 тис гривень а вони за 20 тис доларів не грають
Футболіст Показати IP 16 Жовтня 2013 08:39
І жодним словом не сказали про Хліборобів, які вирощують хліб. Це рівень освітченості...
Фан Показати IP 16 Жовтня 2013 10:09
Що за дибіли пишуть коменти. Фермери, і селюки. Бачу, що сам гній розкидуєш регулярно
Луцьк Показати IP 17 Жовтня 2013 08:53
Фан. А ти полішук.... І це видно не озброєним оком

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus