USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Відкрите тренування ФК «Волинь». ФОТО

16 Березня 2012 11:43
Під час відкритого тренування гравців ФК «Волинь» розповіли про необхідність серйозної підготовки до матчів 1/4 фіналу Кубка України з київським «Арсеналом».
Тренування відбувалися 15 березня на стадіоні «Підшипник» у Луцьку.
Зі слів прес-секретаря ФК «Волинь» Юрія Конкевича, поле стадіону нині в дещо кращому стані, ніж на базі в Дачному, тому основа тренується тут.
На бігових доріжках поруч з полем лежить чорна церата, якою взимку накривали футбольний майданчик.


Перед заняттями деякі гравці погодилися поспілкуватися з пресою.
Капітан команди Олександр Пищур прокоментував результати жеребкування матчів 1/4 фіналу Кубка України. Нагадаємо, суперником «хрестоносців» став київський «Арсенал».
«Нормальний суперник. Вся команда дуже непогана. Командна гра поставлена», ‒ сказав футболіст.
Щодо матчу з одеським Чорноморцем, нападник вважає, що гравці дещо не налаштувалися на матч, тому потрібно серйозно готуватися до наступного матчу чемпіонату проти столичної «Оболоні», з якою «Волинь» гратиме 18 березня
Півзахисник В’ячеслав Шарпар вважає, що на стадії чвертьфіналів у Кубку України слабких суперників немає.
Щодо матчу з одеситами, за яким футболіст спостерігав з трибуни, ‒ Шарпар шкодував, що не міг допомогти команді. «Але коментувати дії партнерів не буду. Зараз головне перемагати в кожному матчі», ‒ додав гравець «Волині».

Натомість хавбек Олег Герасимюк охарактеризував «Оболонь» як команду з характером. «Вони його проявляють протягом всього чемпіонату, тому потрібно налаштовуватися дуже серйозно», ‒ стверджує футболіст.

Згодом розпочалося тренування. Окремо від польових гравців під керівництвом тренера Павла Блажаєва виконували різноманітні вправи голкіпери.


Решта працювали з м’ячем. Для прикладу, четверо бразильських легіонерів «Волині» Майкон, Шумахер, Лопес та Леандро вправно пасували один одному «шкіряного», не дозволяючи йому торкнутися до землі.




Опісля роботи з м’ячем під керівництвом тренера Ореста Баля хлопці розминалися.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus