USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Відкрили відремонтовану ОДЮСШ. ФОТО

28 Грудня 2011 16:26
У Волинській обласній дитячо-юнацькій спортивній школі 28 грудня відкрили нове добудоване приміщення, в якому розміщуються роздягальні для гравців та тренерів, душові, а також масажні та медичні кабінети.

Про це повідомила прес-служба ОДА.

Кошторисна вартість реконструкції спортшколи становить понад 2,5 мільйона гривень. Будівельно-монтажні роботи виконало ТзОВ «Житлобуд-2».


Участь в урочистому відкритті нового приміщення взяли голови облдержадміністрації Борис Клімчук та облради Володимир Войтович. Митрополит Луцький та Волинський Ніфонт освятив приміщення спортивної школи, адже, за словами директора ОДЮСШ Богуслава Галицького, воно не було освячене вже понад 30 років.

«Сьогодні у нас чергове свято. Ми виконали серйозні ремонтні роботи за рахунок обласного бюджету і зробили для обласної дитячо-юнацької спортивної школи гарні роздягальні. Зробили ті умови, які повинні мати наші діти у ХХІ столітті, ті умови, які заслужили волинські спортсмени своїми результатами», - зазначив голова ОДА Борис Клімчук при спілкуванні із спортсменами та тренерами закладу.

Також голова облдержадміністрації повідомив, що в наступному році планується ремонт фасаду спортивної школи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Павло Показати IP 28 Грудня 2011 21:49
Це все звичайно супер! Але знову відмили і прикарманили гроші! Куди не глянь так тільки Чорнухині фірми всі держ замовлення отримують або ТзОВ «Житлобуд-2» або Сантехмонтаж 536!!
Ігор Показати IP 29 Грудня 2011 10:06
Підтримую Павла До правоохоронних органців ( СБУ, прокуратура,УБОЗ, ДЗБС,антимонопольний комітет... утримувачів за рахунок платників податків ):Де ви є ,чому ви нічого не робите з цими фірмами ,що за "мафія " утворилась на державних коштах? Мабуть ці" двоє" в змові з чиновниками знищили ( не давши обємів робіт)сотні волинським будівельним фірмам Залишивши їх на виживання
назарія Показати IP 29 Грудня 2011 10:38
класно, давно там не була... але там було в радчаси набагато краще, дійсно для дітей, для спорту...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus