USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Відкрили «тренажерку» для паралімпійців. ВІДЕО

7 Червня 2012 10:43
У Луцьку паралімпійці тепер можуть тренуватись у спеціальному приміщенні.

Про це повідомляє ICTV.
Вперше за роки незалежності у Луцьку відкрили спеціальну спортивну залу. В Україні таких одиниці, ‒ кажуть спортсмени-інваліди.
Займатися на 12 сучасних тренажерах зможуть дорослі й діти з вадами зору, слуху та хворобами опорно-рухового апарату. Оздоровчу програму під кожного підлаштують тренери.
В області – півтори тисячі спортсменів-інвалідів, 50 з них майстри спорту України та міжнародного класу. Ще стільки за високі досягнення та наполегливість удостоєні державних нагород.
Залу будували майже рік, аби дотриматися особливих норм та вимог. Паралімпійці сподіваються, що завдяки професійній «тренажерці» високі нагороди тепер буде легше здобувати.
«Будуть всі діти займатися, всі будуть охоплені. Ми знайдемо можливість, і спеціальні вправи будуть розроблені, щоб діти мали можливість там займатися», ‒ розповіла Оксана Рожок, директор Волинської дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus