USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.52

Ващук каже, що гроші Столяра для нього – не головне

14 Липня 2010 14:26
Владислав Ващук повідомив про подробиці свого переходу у «Волинь».

Про це 14 липня повідомив «Канал новин 24»

«Віталій Кварцяний зателефонував і зробив пропозицію, на яку я відповів: «Добре, приїду – обговоримо», - сказав новоспечений гравець волинського клубу.

«Вчора я приїхав до Луцька і ввечері вже підписав контракт. Тестування не проходив. Я вчора вийшов, потренувався, цього було достатньо», - додав футболіст.

«Фінансові умови не зіграли визначну роль. Просто приємно, що я досі потрібен», - сказав Ващук.

Нагадаємо, що колишній захисник київського «Динамо», «Спартака» і збірної України Владислав Ващук від 13 липня - гравець луцької «Волині» .

Президентом ФК «Волинь» є очільник компанії «Феміда-Інтер», депутат Волинської обласної ради Василь Столяр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 15 Липня 2010 09:26
Приємно, що досі потрібен? Ха! Поза всяким сумнівом! З ФК "Львів" у першу лігу вилетів, потім із "Чорноморцем" - теж, а тут знов у клуб Прем'єр-ліги взяли! І не бояться, що "Волинь" така сама доля спіткає, як ті дві команди, або, принаймні, що Ващук і собі гратиме "в стилі" Омоко...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus