USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

В облраді вшанували «срібних» волейболісток. ФОТО

24 Квітня 2012 14:17
Дипломи Державної служби молоді та спорту України та почесні медалі вручили голови депутатських фракцій у Волинській обласній раді гравцям ВК «Континіум-Волинь-Університет». Ті, нагадаємо, посіли друге місце в чемпіонаті України з волейболу серед жіночих команд.

Відзначення відбулося 24 квітня у сесійному залі облради під час 11-ої сесії ради.

Голова ОДА Борис Клімчук висловив сподівання, що багатьох лучанок залучать до олімпійської збірної України з волейболу. «І не просто поїдуть, а достойно представлять нашу державу», - зауважив чиновник.

Також він звернувся до ковельських владців: «Ковельчани хай приймають рішення. Проводять ремонт і готуються створювати фарм-клуб».

А президент волейбольного клубу Степан Івахів розповів про здобутки команди в сезоні, що закінчився. «У нас багато здобутків: срібні медалі, перемога в Кубку, найрентинговіша команда змагань, гарні симпатичні дівчата, які добавляють багато оптимізму», - висловився він.

Також нагороди отримали тренери та працівники апарату клубу.

Головний тренер команди Богуслав Галицький подякував депутатам за підтримку та запевнив їх, що волинський волейбол наближається до європейського рівня.














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Роберт Показати IP 24 Квітня 2012 14:38
А що вони будуть робити в Лондоні?Поїдуть на екскурсію?Пройдуться по магазинам?На Олімпіаду вони не потрапили!Дивіться офіційну інформацію.http://volleyball.sport.ua/news/140645
Кабан Показати IP 24 Квітня 2012 14:59
Дівчата молодці!!!!
читач Показати IP 24 Квітня 2012 19:40
Носяться з ними як дурень з писанкою. А деж вітання для чемпіонів України з баскетболу для "Волиньбаскет"? Ну ніби на Волині один волейбол.А як інші види спорту?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus