USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Україна втрачає очки в Молдові. ВІДЕО

13 Жовтня 2012 10:00
Національна збірна України з футболу зробила крок назад від участі в Чемпіонаті світу 2014 року. Наші хлопці не змогли пробити наднадійну оборону молдован.

Про перебіг відбіркового матчу, який відбувся 12 жовтня у молдавському Зімбру, інформує сайт Football.ua.

Господарям в дебюті гри вдалося нав'язати українцям боротьбу в центрі поля. У результаті перший небезпечний момент наша команда створила лише в середині першого тайму. Правий фланг, де грав Андрій Ярмоленко за підтримки Богдана Бутка та іноді Дениса Гармаша, виглядав гострішим, тому логічно, що саме з цієї бровки в штрафну господарів прийшла перша небезпека. Роман Зозуля після прострілу Гармаша випередив захисника, але не влучив у створ воріт - вище.

Через кілька хвилин суддя цілком міг покарати українську збірну 11-метровим, оскільки м'яч дійсно влучив у руку Тараса Михалика. Але французький рефері в цьому моменті пошкодував жовто-синіх.
Ігрову перевагу збірна України здобула під кінець першого тайму. До свистка на перерву Євген Хачеріді, який традиційно господарював у штрафному збірної України й біля неї, ледь не вивів суперника один на один, але Андрій Пятов був уважний і до м'яча дістався першим. Крім того, наші опорники дозволили пробити здалеку Гаскану, але, на щастя, м'яч пролетів вище цілі.

Після перерви малюнок гри не змінився. Україна продовжувала атакувати, але при цьому дійсно небезпечних моментів практично не створювала. Лишень одного разу з-за штрафної над поперечиною пробив Олег Гусєв.

Щоб підсилити гру своєї команди в атаці тренери збірної України випустили на поле Євгена Селезньова замість Дениса Гармаша. І форвард «Дніпра» зобов'язаний був забивати одним із перших своїх доторків до м'яча, але незбагненним чином з півметра відправив того над поперечиною.

Час збігав, а організованості в атакуючих діях українців більше не ставало. Брак в передачах, а також при прийомі м'яча постійно заважав жовто-синім пройти масовану оборону суперника. Коли ж просочитися таки вдавалося, гравців підводила точність. Українці буквально з кожною хвилиною нервували все сильніше, а це успішним діям аж ніяк не сприяло.

Якби не Андрій Пятов, Україна і зовсім могла програти. Бутко вибив м'яч точно на ногу господарів, і той пробив з лінії штрафного точно під штангу. Пятов просто врятував свою команду.

Чотири додані хвилини залишали нашій збірній шанси. Такий потрібний гол був дуже близький після удару Анатолій Тимощука, але м'яч зрикошетив і пролетів поруч зі штангою. Після фінального свистка стадіон Зімбру радів і цілком заслужено аплодував своїй команді.



Молдова - Україна 0:0
Молдова: Намашко, Головатенко, Оніка, Раку, Єпуряну, С.Ковальчук (Пащенко, 61), Гацкан, Пікущак (Дорош, 84), Булгару, Суворов (Овсянников, 79), Дідів
Україна: Пятов, Бутко, Хачеріді, Михалик, Селін, Тимощук, Гармаш (Селезньов, 60), Гусєв (Девіч, 79), Ротань, Ярмоленко, Зозуля (Мілевський, 74)
Попереджені: Оніка - Ротань, Хачеріді
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Максимка Показати IP 13 Жовтня 2012 18:08
Без Коноплянки це не команда!
та і з ним до Максимка Показати IP 14 Жовтня 2012 21:01
це не команда!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus