USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Україна не змогла перемогти Чехію. ВІДЕО

15 Серпня 2012 23:00
Попри чималу перевагу національна збірна України з футболу нездолала чеських колег. Підопічні Олега Блохіна створили багато моментів біля воріт суперників, але в цій грі удача була на боці гостей.

Текстову онлайн-трансляцію матчу 15 серпня вів сайт Football.ua.

Зокрема, активніше гру розпочали господарі. Особливі труднощі для захисту чехів створював лівий захисник Євген Селін. Оборонець кілька разів небезпечно навішував з свого флангу в карний майданчик суперника, а на 13-ій хвилині вийшов один на один з воротарем. Однак, не зумів потрапити в дальній кут воріт.

Згодом почин Селіна підтримали півзахисники Марко Девіч та Євген Коноплянка. Але їх шансам забити м'яча завадили воротар гостей Петр Чех і «поганий приціл» гравця донецького «Шахтаря».

Другий тайм розпочався з атак українців. Три нагоди відкрити рахунок змарнували Олег Гусєв та Роман Зозуля. Після ударів футболістів м'яч ніяк не хотів потрапляти в рамку воріт.

Чи не найбезпечніший момент гри господарі створили на 74-ій хвилині. Полтавчанин Роман Безус п'яткою відпасував м'яч на дальню штангу, але ні Гусєв, ні Тарас Степаненко до «шкіряного» не дотягнулися.

Натомість, чехи неначе прокинулися під кінець гри і створили супермомент біля воріт Андрія Пятова. Томашу Пекхарту вдалося пробити головою з вбивчої позиції, але на місці був воротар.

Зрештою, українцям не вдалося втілити перевагу на полі в голи у ворота Петра Чеха. Тож, перший матч після Євро-2012 підопічні Блохіна завершили нічиєю.

До слова, цей матч став прощальним для нападника Андрія Вороніна. Цьогоріч він та Андрій Шевченко вирішили більше не грати за збірну.

Україна-Чехія 0:0

Україна: Пятов, Бутко, Хачеріді, Ракицький, Селін, Зозуля, Тимощук (Ярмоленко, 46), Гармаш (Безус, 72), Коноплянка (Ротань, 46), Девіч (Степаненко, 71), Селезньов (Гусєв, 46)

Чехія: Чех, Селассі (Райторал, 78), Кадлец, Хюбшман, Сівок, Лімберскі, Йірачек (Гушбауер, 84), Даріда (Сухі, 87), Коларж (Петржела, 46), Піларж (Резек, 65), Лафата (Пекхарт, 57)

Попередження: Хачеріді, Зозуля, Йірачек, Лімберський, Пекхарт
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
---))) Показати IP 16 Серпня 2012 10:34
...молодці, але стільки не реалізованих моментів, треба задуматись. Взагальному гарна гра )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus