USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Україна – Молдова: перемога не без нервів. ВІДЕО

27 Березня 2013 07:28
Збірна України перемогла збірну Молдови у відбірному матчі до чемпіонату світу з футболу 2014 з рахунком 2:1. Гра відбулася 26 березня на стадіоні «Чорноморець» в Одесі.

Україна (стартовий склад): 12. П'ятов, 3. Хачеріді, 4. Тимощук, 5. Кучер, 6. Степаненко, 7. Ярмоленко, 8. Зозуля, 9. Гусєв (19. Гречишкін, 90), 11. Селезньов (15. Безус, 62), 13. Шевчук, 17. Федецький

Молдова (стартовий склад): 1. Намашко, 3. Головатенко, 10. Дєдов (16. Суворов, 78), 13. Булгару, 14. Бордіян, 15. Єпуряну, 17. Іоніце, 18. Георгієв, 19. А. Пащенко (4. Оніка, 67), 20. Бугайов (6. Дорош, 69), 21. Сидоренко.

Після вдалого матчу з поляками, були деякі побоювання перед матчем з Молдовою. Адже саме після класної гри зі збірною Англії, українці втратили очки з молдаванами. Однак цього разу наші футболісти виконали обов’язкову програму.

На поле українську дружину знову вивів наш земляк Анатолій Тимощук. Окрім нього, у стартовому складі було ще двоє волинян: Артем Федецький та В’ячеслав Шевчук. Схоже, це тріо викликає довіру в головного тренера збірної Михайла Фоменка.

Матч почали господарі досить жваво. І вже на 11 хвилині Євген Селезньов міг реалізовувати вихід віч-на-віч з голкіпером гостей, але Намашко не дав можливості форварду відкрити рахунок. Через хвилину, хитро під поперечку пробивав Андрій Ярмоленко - і знову воротар Молдови був «на висоті». У динамівця було ще дві хороші нагоди відзначитися, але у першому випадку захисник та кіпер молдаван завадили м’ячу опинитися у сітці, а в іншому – сам Андрій упустив 100% момент, невдало замкнувши пас із флангу. Під кінець таму небезпечно пробивав зі штрафного Гусєв, але знову перший номер гостей «потягнув» м’яч.

Другий тайм розпочався досить обнадійливо. Українці зуміли «розпечатати» ворота Намашка, але гол Гусєва суддя відмінив через офсайд. Після цього наші хлопці продовжили натиск і були винагородженні за наполегливість. Селезньов подав з флангу у центр штрафної – Зозуля скинув головою під удар Ярмоленку і Андрій поклав м’яч у правий нижній від голкіпера кут 1:0.

Після цього українці заграли впевненіше, і після подачі кутового Гусєвим, Хачеріді головою з допомогою рикошету подвоїв рахунок. Здавалося, збірна України дотисне суперника і збільшить перевагу. А натомість за 10 хвилин до кінця основного часу, господарі отримали гол у свої ворота. Неймовірним ударом із-за меж штрафної гравець, який вийшов на заміну Суворов, відіграв один м’яч. Єдиний напівмомент у матчі гості зуміли реалізувати.

Останні хвилини, хоч українські футболісти і контролювали гру, все ж стали «валідольними». До того ж Степаненко примудрився у доданий арбітром час заробити червону картку, продемонструвавши прийом карате на Бордіяну. У підсумку Україна перемогла 2:1, але наприкінці змусила трішки понервувати.

Після цієї перемоги наша збірна набрала 8 пунктів, стільки ж у поляків, які розгромили Сан-Марино.

Наступна гра відбудеться 7 червня у Чорногорії. І це буде надважливий матч, у якому Україні необхідна тільки перемога.




61 хвилина. Ярмоленко – 1:0




70 хвилина. Хачеріді – 2:0



80 хвилина. Суворов – 2:1
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus