USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Україна - Франція. Прогнози фахівців

15 Червня 2012 15:00
Вітчизняні футбольні фахівці поділилися прогнозами на матч другого туру чемпіонату Європи між збірними України і Франції, який розпочнеться у Донецьку о 19:00.

Про це інформує ТСН.

Олег Венглинський, колишній нападник збірної України - 2:1

«За неповні два тури чемпіонату Європи ряд команд, на які покладалися надії, м'яко кажучи, не вразили. Іспанці, нідерландці, німці (в матчі з Португалією) виглядали не особливо впевнено. Про французів можна сказати теж саме. Якщо чесно, очікував від підопічних Лорана Блана набагато більшого... Тому я не бачу чемпіонів світу-1998 фаворитом майбутнього поєдинку. Що стосується «синьо-жовтих», після перемоги над Швецією Україна має непогані шанси на вихід з групи, так як в психологічному плані знаходиться на коні. Як, в принципі, і ігровому.

Команда Блохіна у відмінному стилі здолала скандинавів, які, на мій погляд, зовсім не є хлопчиками для биття. Думаю, вони здатні відібрати очки у грандів і тим самим принести нам користь».

Стефан Решко, колишній захисник збірної СРСР - 2:1.

«Цей поєдинок буде складніший, ніж зустріч зі Швецією. Напевно, було б непогано, грати з французами в першому матчі. В такому разі противник міг би підійти до протистояння з шапкозакидальським настроєм. Адже останнє побачення збірних України та Франції завершилося розгромом дружини Олега Блохіна, причому зробили підопічні Лорана Блана це в тому ж Донецьку... А так, галли, побачивши матч «синьо-жовтих» з скандинавами, безсумнівно, виявлять повагу господарям і поставляться до очної зустрічі з усією серйозністю. Українцям же ще є над чим працювати, щоб додавати від поєдинку до поєдинку. У першу чергу - щоб уберегти своїх уболівальників від валідольних кінцівок, аналогічних тій, що була в матчі зі шведами».

Михайло Фоменко, заслужений тренер України - 1:1.


«Можна не сумніватися в тому, що поєдинок на «Донбас Арені» буде вкрай важким для обох суперників. У підопічних Олега Блохіна, по ідеї, є перевага у вигляді трьох очок, раніше занесених в актив. Та й трибуни одягнуться в синьо-жовті кольори, а в таких складних ситуаціях «12-й гравець» дуже важливий. Обидві команди дуже сильні на флангах. Цьому сприяє висока кваліфікація виконавців, що діють на брівках. І тому цілком імовірно, що перемогу отримає саме той колектив, який краще себе проявить у даному аспекті. Хоча все може скластися зовсім по-іншому. Футбольне поле всіх розсудить. Я ж повторюся, головне для збірної України - не програти. Сподіваюся, що «синьо-жовті» зможуть цього домогтися».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VSC Показати IP 15 Червня 2012 15:34
Фахівці мають іншу думку. "Так, авторитетная британская контора William Hill принимает ставки на победу сборной Франции с коэффициентом 2.10. На победу Украины — 3,50. Чуть менее вероятным исходом букмекеры считают ничью — коэффициент ставок на такой результат сегодняшнего матча составляет 3.25, сообщает «Дело». Еще одна букмекерская контора еще меньше верит в успех украинцев. Эксперты Bwin принимают ставки на победу Франции с коэффициентом 1,95. А вот на триумф сборной Украины коэффициент увеличен более чем в два раза — 4,10. Ничейный результат оценили в 3,30."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus