USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Участь у Олімпійських Іграх – це вже перемога, – Анатолій Мілєхін. ВІДЕО

29 Серпня 2008 11:27
Заслужений тренер України Анатолій Мілєхін переконаний, що місця, зайняті на Олімпійських іграх у Пекіні спортсменками з вільної боротьби Юлією Остапчук та Оксаною Ващук, аж ніяк не є їхньою поразкою. Про це він розповів 29 серпня у коментарі «Волинським Новинам».
 
На думку Анатолія Мілєхіна, сама участь у Олімпійських Іграх уже є успіхом, адже для цього потрібно було пройти велику кількість серйозних змагань. Окрім того, для цього на них вимагалося зайняти ще й призові місця. Таким чином дівчата пройшли через всеукраїнські, європейські та світові змагання з вільної боротьби. Тому, за словами тренера школи вищої спортивної майстерності, подолати усі ці рівні в такому молодому віці (дівчатам незабаром виповниться лише по 19 років) – це перемога.
 
Великим стресом обернулася і та ситуація, що олімпійська доля Юлії Остапчук вирішувалась практично в останні моменти до початку Олімпійських Ігор. Лише за десять днів до старту Олімпіади стало відомо, хто поїде в Пекін: чи волинянка, чи Мар’яна Квітковська з Івано-Франківська.
 
Зайняти призове місце на Олімпіаді, вважає тренер спортсменок, ускладнила вагова категорія Юлії Остапчук. За два роки до Ігор вона виступала у категорії 59 кілограм, бо набирала ваги тіла не більш ніж 64-ри кілограми. А на Олімпіаді її супротивницею стала американка, яка боролась у категорії 67 кілограм. Крім того, її вони бачили вперше, відповідно, абсолютно нічого не знали про її гру. Тому, не володіючи жодною інформацією, за словами Анатолія Мілєхіна, змушені були надіятися лише на інтуїцію тренера та спортсмена.
 
Наразі дівчата дуже переживають через результати своєї гри у Пекіні, оскільки зайняли одинадцяте (Юлія Остапчук) та дванадцяте (Оксана Ващук) місця. Їм потрібна серйозна моральна підтримка. А також, як зазначив заслужений тренер України, певна фінансова, щоб зацікавити дівчат рухатися далі, адже вони мають ще шанси виступити як мінімум на двох Олімпійських Іграх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus