USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У воротаря «Волині» - бізнес в Криму

26 Серпня 2012 18:32
Голкіпер ФК «Волинь» Максим Старцев володіє готелем на 10 номерів на березі Чорного моря в Криму. Він планує з родиною жити на півострові.

Про це повідомляє офіційний сайт клубу з посилання на журнал «Футбол».

Так воротар розповів, що доволі легко «влився» в команду. «Зустріли мене тут добре, з деякими хлопцями я міг раніше працювати в різних клубах і в молодіжній збірній України», - сказав Старцев.

Окрім цього він відзначив, що йому легко працювати з наставником «хрестоносців» Анатолієм Демяненком. Мовляв, імпонує і його стиль, і бачення гри, тому немає ніякої напруги.

Насамкінець Старцев повідав, що володіє готелем на 10 номерів в Криму. А після завершення кар'єри планує з родинною переїхати на берег Чорного моря.

Так, купив маленький готельчик на десять номерів на березі. Я закохався і в Сімферополь, і взагалі в цей край. Взагалі, в майбутньому з родиною плануємо осісти в Криму
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
AntiUkr Показати IP 26 Серпня 2012 18:59
Я знаю десятки, если не сотни, эпизодов переезда из Луцка в Крым. Есть даже землячество "Волинь" в Симферополе. Случаев переезда из Крыма на Волынь мне неизвестно. Цены на жилье в Луцке намного ниже чем в Симферополе, не говоря про Севастополь, Ялту, Алушту. Почему?
зaгрeб Показати IP 27 Серпня 2012 09:12
А Женя Павлов с отцом откуда приехали.Гугл опять завис?
Чаві Показати IP 27 Серпня 2012 09:12
Ціни по моїх даних, якщо відрізняються, то не на багато. Місто все такі менше. Чому люди перїзджають з Волині - є дитяча мрія жити біля моря. Погода на Волині зимою -25, я думаю мало кому з кримчан це сподобається.
Чеширский Кот Показати IP 27 Серпня 2012 10:44
Хочу в Крым, там тепло.
AntiUkr Показати IP 27 Серпня 2012 16:00
Для Загребы. Этих Жень Павловых в гугл как собак нерезаных. Допускаю отдельные эпизоды Крым-Волынь присутствуют. Система Волынь-Крым. Факт-с Волыни удирают.Депрессивный регион.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus