USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Володимирі-Волинському змагалися плавці

20 Листопада 2012 18:03
Заключний етап обласної спартакіади відбувся у Володимирі-Волинському. Цього разу спортсмени вправлялися у плаванні.

Про це повідомляють у прес-службі Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорті для всіх».

Нещодавно у Володимирі-Волинському відбувся заключний етап VIII обласної спартакіади - змагання з плавання.

Спортсмени у трьох вікових категоріях боролись за перемогу. Зокрема, учасники віком від 35 до 45 років у дистанції на 50 метрів, 46-55 років - на 25 метрів та 56 років і старші - на 25 метрів. Ветерани змагались в одному особистому виді плавання за вибором – брас або вільний стиль, а також в естафетному плаванні.

Участь у турнірі взяли 9 команд з міст та районів Волині, усього - 60 спортсменів. У загальнокомандному заліку в змаганнях з оздоровчого плавання перемогли лучани, друге місце посіла команда Володимира-Волинського та почесне третє місце зайняли спортсмени Луцького району.

Переможців та призерів змагань нагородили дипломами, грамотами та медалями від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Нагадаємо, що під протягом 2012 року ветерани змагались у різних видах змагань спартакіади. Серед них – волейбол, футбол, настільний теніс, шахи та шашки. За підсумками усіх етапів змагань переможцем Обласної спартакіади серед ветеранів у 2012 році у I групі (серед міст обласного значення) стала команда Луцька, друге й третє місця посіли команди Нововолинська та Володимира-Волинського відповідно. У II групі (серед районів) перемогу одержав Луцький район, друге місце на п’єдесталі зайняла команда Ковельського району, третє – спортсмени з Маневицького району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus