USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку змагалися «люди-гори». Українці – другі. ВІДЕО

20 Червня 2012 14:29
На чемпіонаті Європи із сумо, який завершився у Луцьку, збірна України посіла друге місце.
Про це повідомляє телеканал Інтер.
У Луцьку змагалися «великогабаритні» спорстмени. Наприклад, осетин Алан Караєв виштовхує суперників з міццю бульдозера. Здається, чоловік-гора настільки сильний, що зупинити його – неможливо. За час своєї кар’єри він уже двічі ставав чемпіоном світу.
«200 кілограмів! Є трішки техніки і тому він завжди перемагає, але, буває, що й дає осічку – може послизнутися, може програти», - розповів президент Європейської федерації сумо Сергій Коробко.

Від поразок у сумо не застрахований ніхто. А от щоб виступати успішно, потрібно завжди тримати себе у формі. Тут – ніяких дієт і обмежень у їжі. В абсолютній категорії не існує поняття «зайва вага», адже набрані кілограми допомагають перемагати.
Наприклад, чемпіон світу з сумо 2007 та 2011 років Алан Караєв стверджує, що харчується «звичайно». «Все те саме, що їдять звичайні люди, може, у більшій кількості, а так все те саме – і рис їмо, і макарони – все підряд», - сказав він.
Як протистояти чемпіонам-гігантам, знають молоді українські борці. Головне – вміти застосувати ці знання на практиці.
«Хто більшої ваги – з тими треба боротися обманними рухами, відходити в сторону, збивати якимось чином», - каже чемпіон Європи з сумо серед молоді Олександр Гордієнко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus