USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Західно-Українська хокейна ліга у Луцьку. ФОТО

14 Квітня 2013 13:53
Гравці хокейного клубу «Луцьк» урочисто отримали срібні медалі та кубок Західно-Української аматорської хокейної ліги. Подія відбулася у льодовому палаці «Снігова королева» 14-го квітня.

Перед урочистим нагородженням хокеїсти «Луцька» зіграли товариський матч з командою з Тернополя. Наші земляки впевнено переграли гостей з рахунком 14:6, тим самим підтримали атмосферу свята.

Нападник ХК «Луцьк» Андрій Вершецький розповів кореспонденту «Волинських новин» про підсумки регулярного чемпіонату у ЗУ АХК: «Це сезон, в принципі закінчили непогано. Друге місце, звичайно не перше, але були нюанси. Поразка вдома невиправдана проти яворівського «Явора», не підготувалися, не налаштувалися – самі винні. І нічия на виїзді. І ці три очки вирішили долю першого місця. Була вдала гра в Калуші, яка і визначила долю нагород. А так в цілому грали непогано, підтягнули молодь -14-15 років».

За словами хокеїстів, річна перерва дещо далася взнаки, тому й не перші. Адже, мовляв, попередній сезон ХК «Луцьк» не брав участі у ЗУ АХЛ через непорозуміння з оргкомітетом ліги.

Прес-секретар ХК «Луцьк» Сергій Грудняк розповів про плани на наступний сезон: «Рівень нашої команди дещо вищий, ніж у більшості учасників. Ми виграємо по 10-14 шайб. Ще підсилюємося. Ми зараз ведемо перемовини з двома білоруськими лігами, там рівень чемпіонату вищий, ніж в нас. Не знаємо чи будемо наступного сезону грати в ЗУ АХЛ, бо до нас не всі команди приїжджають і бездіяльність з цього приводу оргкомітету ліги».

На старт цього чемпіонату вийшло 9 команд(одна згодом знялася – «ВН»). А реально за медалі боролося 3-4 команди, кажуть гравці клубу. Загалом цього сезону в ЗУ АХЛ представили 5 областей: Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська та Рівненська.

Сезон остаточно ще не завершено, адже у планах - міжнародний турнір Кубок Перемоги, який орієнтовно має відбутися 27-28 квітня у Луцьку.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus