USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Франції займатися айкідо дешевше, ніж в Луцьку

14 Вересня 2012 16:50
Луцьким айкідоїстам дешевше тренуватися у Франції, ніж в обласному центрі Волині. У західній державі і влада, і спонсори підтримують спорт, та й запросити майстра з цього виду бойового мистецтва значно легше.

Про це 14 вересня розповів голова обласної громадської організації «Айкі» Андрій Смірнов.

Так, він стверджує, що у Франції тренувальний процес для людей, які займаються айкідо, коштує дешевше, ніж в Луцьку. Для прикладу Смірнов розказав, що, окрім спонсорів, французьких айкідоїстів підтримує держава. Щоправда, влада не вкладає гроші, а допомагає ресурсами або послугами.

Натомість в Україні, зі слів спортсмена, потрібно давати хабарі, щоб виділили зал для занять. «І хабаря треба дати на зал, і щоб дозвіл на зал дали. А можуть відібрати зал і сказати, що через те, що не підтримуєш нашу партію», - додав Смірнов.

Водночас він відзначив, що й запросити японського майстра до Луцька дуже складно. Мовляв, влада східної країни береже висококваліфікованих спеціалістів і боїться відпускати до України, бо ті можуть не повернутися.

«Бояться, що вб’ють. В них багато негативної інформації про Україну. Коли ми приїжджаємо і перемагаємо їх на татамі, то вони дивуються як так могло статися», - зауважив Смірнов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
1 Показати IP 16 Вересня 2012 15:22
«Бояться, що вб’ють. В них багато негативної інформації про Україну..." Таким "майстрам" тільки в дитячому садочку викладати
куммиру Показати IP 16 Вересня 2012 22:20
в айкіло є змагання - вільні поєдинки? Це щось нове...Цей Смірнов часом не сплутав айкідо з якимось іншим видом боротьби?
Major Показати IP 6 Жовтня 2012 16:55
Андрій Смірнов обікрав свою рідну сестру і племінника у 1998 році.
Сергій до Major Показати IP 12 Жовтня 2012 16:52
А можна детальніше? Дуже цікаво.
Major до Сергій Показати IP 17 Жовтня 2012 01:08
З радістю розповім, навіть при особистій зустрічі! Такі речі приховувати не можна, люди мають знати з ким спілкуються. Напишіть мені листа на пошту, я відповім. [email protected]
666 Показати IP 20 Листопада 2012 11:55
Єто тот племянник которій был арестован за вымагательство в Киверцах и возбуждено уголовное дело по факту вымагательства ..и ваш дядя езди его зекрывать..да....почему вы об этом не говорите....у вас кототкая память...не так давно вы предствляли интеерсы криминальной групировки а теперь торгуете шмотками на базаре..это вы? да..или нет?..вы так гордались что вы криминальный авторитет....или это в прошлом..ну наверное опять Андрей Смирнов вам помешал...а ваша кликуха вам напомнить...или вы явку с повинной напишите..а....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus