USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.74

У шацьких дзюдоїстів – білоруські медалі

14 Листопада 2014 08:46
На дванадцятому за рахунком міжнародному турнірі з дзюдо «Наші витоки», що традиційно відбувається у білоруському Кобрині, волинські спортсмени завоювали три нагороди.

Цього року в турнірі «Наші витоки» взяли участь близько 300 юних спортсменів з усіх куточків Білорусі, а також гості – команда з російського містечка Електросталь, а Волинь була представлена шацьким осередком.

Тренер шацької ДЮСШ Руслан Кузько розповів, що його команда на білоруських турнірах завжди є бажаним гостем.

А кобринські та шацькі дзюдоїсти дружать осередками, а тому з радістю відгукуються на пропозмцію колег позмагатися.

З п’яти учаників із Шацька троє завоювали медалі. Перше місце у ваговій категорії 48 серед дівчат 2000 року народження зайняла Катерина Кужель. У цій же групі «бронзу» взяла її одноклубниця Ангеліна Воротило. «Срібло» у ваговій категорії 32 кілограми серед хлопців 2005 року народження виборов Роман Самолюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 14 Листопада 2014 09:35
господа журналісти в шацьку нітошо тренера такого нема ай фамілії і нетреба писати за принципом глухий нипочує то видумає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus