USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

У другому контрольному матчі «Волинь» поступилась австрійцям

7 Липня 2016 09:36
У другому контрольному матчі на тренувальному зборі «Волинь» зустрілася з австрійським клубом «Штурм» (Грац). Ця гра стала для волинян другою за два дні, а деякі молоді футболісти при цьому примудрилися вранці взяти участь у ще одному спарингу, - повідомляє клубна прес-служба лучан.

Загалом матч видався доволі цікавим та змістовним. У першому таймі успіху зуміли досягти господарі поля, штурмівці, – після удару з 25-ти метрів в нижній кут м’яч відносно несподівано для Неділька вилетів з-під захисників і влетів у сітку воріт лучан.

Після перерви «Волинь» діяла більш зібрано і на 55-й хвилині зуміла зрівняти рахунок. Після подачі кутового Діденко на ближній стійці виявився першим на м’ячі і переправив його головою у ворота – 1:1. На жаль, незважаючи на рівну гру, наприкінці поєдинку «Штурм» зумів у контратаці забити вдруге і схилив шальки терезів на свою користь.

Склад «Волині» у цьому поєдинку: Неділько (Кичак, 46), Адамюк, Геніціані, Горопевшек, Шаповал, Логінов, Герасимюк (Романюк, 75), Хомченко (Дудік, 58), Мемешев (Гуменюк, 46), Діденко (Петров, 77), Довбик
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus