USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Досягнення «Волині» мовою цифр

18 Серпня 2012 14:06
Протягом перших п'яти турів української футбольної Прем'єр-ліги суперники чи не найчастіше порушували правила проти гравців «Волині», а захисники луцької команди - серед кращих за кількістю відборів та виграних єдиноборств.

Технічні підсумки чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги підбив сайт Football.ua.

Якщо говорити про командні результати, то «хрестоносці» відзначилися лише в показнику, який відображає кількість фолів на гравцях луцького клубу. Так, суперники 89 разів порушували правила проти волинян. Більше фолили лише проти футболістів з одеського «Чорноморця» - 105.

Натомість у переліку індивідуальних досягнень підопічні Анатолія Демяненка відзначилися аж у 5 пунктах.

Для прикладу, захисник Ванче Шиков виграв 61 єдиноборство. Це - п'ятий показник серед гравців ліги.

Капітан «хрестоносців» Сергій Сімінін, на третій сходинці серед футболістів, які найчастіше відбирали м'яча в суперника. На його рахунку 26 успіхів.

Натомість один з найвищих показників у відсотковому значенні кількості відборів продемонстрував півзахисник Рамон Лопес - 86%.

А румун Ерік Бікфалві - один з лідерів за кількістю ударів у рамку воріт суперників - 6. Хоча до найкращого результату ліги йому «ще далеко»: «гірник» Генріх Мхітарян 15 разів надсилав м'яча, а промахнувся лише 5.

І насамкінець, нападник Даніель Суботіч зайняв другу позицію серед гравців, яких найчастіше зупиняли суперники, порушуючи при цьому правила гри. У 5 матчах вони це робили аж 17 разів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus