USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

«Старий Луцьк» на виїзді поступився «Хіміку-2»

21 Лютого 2021 14:54
Незважаючи на те, що Сергій Юрченко та Владислав Унгурян оформили дабл-дабл, баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» поступився на виїзді южненському «Хіміку-2» у першому матчі спарки – 83:78.

Матч Вищої ліги чемпіонату України відбувся 21 лютого в Южному.

На початку матчу южненці зусиллями Клебана одразу ж влучили здалеку. Лучани завдяки двом поспіль вдалим атакам відігралися та вийшли вперед. Однак невдовзі «хіміки» почали відриватися, адже луцькі баскетболісти щоразу втрачали м‘яч в атаці. Коли рахунок став 14:6, Володимир Журжій взяв тайм-аут, проте це не надто допомогло його команді. Южненці багато влучали з-за дуги, тож перша чверть закінчилася з рахунком 27:16.

На початку другої чверті лучани скоротили відставання до -6, цього разу тайм-аут взяв тренер «Хіміка-2» Олександр Пащенко. Але невдовзі відставання «Старого Луцька» скоротилося до одного вдалого попадання здалеку – цьому посприяли Унгурян та Юрченко. А в середині чверті рахунок зрівняв снайпер Прозапас, який забив «трьоху». Проте на велику перерву команди пішли все ж за переваги южненців – 44:40.

Перша половина третьої чверті була не надто результативною – на двох команди забили 12 очок. «Хімік-2» продовжив лідирувати і невдовзі наростив перевагу до +9. Перед фінальною десятихвилинкою рахунок був 66:56.

В четвертій чверті переміг «Старий Луцьк», однак гандикап, здобутий у попередніх десятихвилинках, дозволив «Хіміку-2» святкувати загальну перемогу – 83:78.

Відзначимо, що у лучан одразу двоє баскетболістів оформили дабл-дабл – Владислав Унгурян (22 очки, 12 підбирань) та Сергій Юрченко (21 очко, 16 підбирань). Вже завтра «Старий Луцьк» матиме шанс взяти реванш, другий поєдинок стартує о 13.00.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus