USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

«Старти надій». До Луцька з'їхалися спортсмени з 19 областей

13 Червня 2017 17:17
До Луцька прибули юні спортсмени із 19-ти областей України. Урочисте відкриття Всеукраїнських спортивних ігор серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів “Старти надій-2017” відбулося сьогодні у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, йдеться на сайті міської ради.

Після представлення команд-учасниць урочистим звучанням Державного гімну України церемонію оголосили відкритою.

Потому присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв Майдану та усіх, хто віддав життя у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України.



“Приємно, що сьогодні Луцьк приймає молодіжні змагання всеукраїнського рівня. Я переконаний, що заняття спортом та фізичною культурою для підростаючого покоління - це запорука здоров'я та успіху. Влада міста Луцька підтримує розвиток спорту, як аматорського, так і професійного. Бажаю вам чудових результатів та приємних вражень про наше місто, незалежно від підсумків змагань,”- звернувся до учасників секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук.

Спортивні ігри триватимуть чотири дні. Учасники випробують свої сили у різних дисциплінах - легкій атлетиці, плаванні, спортивній витривалості. Їх оцінюватиме команда професійних суддів. Головний суддя змагань- Анатолій Плевако, начальник Одеського обласного відділення Комітету з питань фізичної культури та спорту Міністерства освіти і науки України.

У церемонії відкриття ігор взяли участь такоє заступник міського голови Костянтин Петрочук, заступник голови Волинської обласної ради Роман Карпюк, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Юрій Волинець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus