USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Стартувала волейбольна «група смерті». ФОТО

28 Жовтня 2011 10:24
Своєрідною волейбольною «групою смерті» Кубка України за крок до вирішальних баталій можна назвати змагання серед жіночих команд, які розпочалися 27 жовтня в Луцьку на спортивному майданчику обласної дитячо-юнацької спортивної школи.
Про це пише сайт облуправління у справах сім’ї, молоді та спорту.
Адже квартет команд, які зійшлися у протистоянні в рамках розіграшу найпрестижнішого волейбольного трофею України зібрав усіх фіналістів минулорічного розіграшу.
І найпалкіші вболівальники цього виду спорту не могли перед початком матчів спрогнозувати їх кінцевий результат.

Найбільш цікавим та непередбачуваним матчем першого ігрового дня вважалася гра між срібним призером Кубка минулого сезону – южненським «Хіміком» – та бронзовим призером Кубка «Континіум-Волинь-Університет».
Перша партія показала бажання кожної команди взяти гору над суперником, та значної переваги одного суперника над іншим протягом усього періоду не було. У напруженій боротьбі гору взяли господарі з рахунком – 25:23.
У другій партії волинянки відразу дещо відірвалися від суперника та табло уже фіксувало результат – 10:5 на користь господарок. Проте дещо до закінчення сету гра вирівнялась та рахунок став нічийним – 22:22. Але все ж таки волинянки дотисли суперника та закінчили партію з рахунком 26:24 на свою користь.
А от третя партія виявилась мабуть найцікавішою. Відразу з перших хвилин провідну роль у грі взяв на себе «Хімік» з Южного, і табло фіксувало рахунки – 8:3, 12:4 на користь суперників волинян. І це не випадково. Адже саме ця команда є одним із лідерів вітчизняного жіночого волейболу та має за мету у цьому сезоні виграти Кубок України.
При рахунку 16:8 на користь «Хіміка» керманич «Континіуму-Волині-Університету» Богуслав Галицький робить корективи та дає відпочити одним із лідерів команди, а саме – Олені Туркулі, Анні Політанській та Інні Молодцовій і на їх місця виходять відповідно Анна Степанюк, Анна Житовоз та Тетяна Поліщук. Ось знову команда волинян у своєму недавньому «старому» складі…

Та результат дав своє. Майже відразу господарки почали наздоганяти суперників. В підсумку сет завершився з рахунком – 25:21 на користь «Хіміка».
Відпочивши, «Континіум-Волинь-Університет» просто розгромив суперника у четвертому сеті з рахунком – 25:13.
Отож, лучанки здобули перемогу 3:1.
В іншій зустрічі «Галичанка-ТНЕУ» із Тернополя перемогла одеську «Джінестру» 3:2.
Інші матчі ІІ етапу Кубка України, які проходять на спортивних майданчиках Севєродонецька, завершилися з такими результатами:
«Сєвєродончанка» – «Сєвєродончанка-2» (Сєвєродонецьк) – 3:1;
«Керкінітіда» (Євпаторія) – «Кряж-Медуніверситет» (Вінниця) – 3:2.
Нагадаємо, що до фінальної частини змагань проходить по дві кращих команди із двох підгруп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus