USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Склад «Волині» поповнить київський нападник?

11 Січня 2013 14:58
«Вічно молодий» нападник українського чемпіонату може продовжити свою кар'єру в Луцьку. Як стало відомо Football News, форвард «канонірів» Максим Шацьких найближчим часом може стати гравцем «Волині».

Про це інформує Footballnews.com.ua.

Так, узбецький футболіст через ситуацію в київському «Арсеналі» змушений був почати пошуки нового місця роботи, і на луцьку команду вибір припав просто так. Шацьких не один сезон попрацював разом з нинішнім головним тренером «Волині» Анатолієм Демяненком, і за цей час у двох відомих у минулому динамівців склалися хороші стосунки.

«Звичайно, я добре знаю Максима і його можливості. Не буду приховувати, що ми шукаємо нападника, і якщо буде можливість, запросили б його у «Волинь». Але поки він гравець «Арсеналу», і там вирішується його майбутнє, тому поки питання цього переходу закрите», - прокоментував головний тренер лучан.

Відзначимо, що в складі київського «Динамо» Максим Шацьких ставав чемпіоном України, а також володарем Кубка і Суперкубка країни. За столичний «Арсенал» нападник збірної Узбекистану провів 81 матч, в яких забив 21 гол.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
горохівчанин Показати IP 11 Січня 2013 18:18
Каші точно не зіпсує
тиць-здиць Показати IP 11 Січня 2013 18:19
Своїх буратінів мало, так ще узбецького саксаула, тобто аксакала привезуть...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus