USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Сільські школярі «спортивніші» від міських

1 Грудня 2011 16:21
На Волині завершилися змагання «Веселі старти». Вони тривали серед учнів 3-4 класів під гаслом «Здорові діти-здорова нація». Загалом до змагань залучили приблизно 8 тисяч дітей.
Про це повідомили у Волинському обласному центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Фінальні змагання відбулися 30 листопада у Ковелі. Участь у них взяли 11 команд з Старовижівського, Ковельського, Володимир-Волинського, Луцького, Камінь-Каширського, Турійського, Горохівського, Любешівського районів та міст Володимира-Волинська, Луцька і Ковеля. Діти змагалися у п’яти естафетах: «Рятувальник», «Садіння картоплі», «Стрибунці», «Флорбол» та «Їзда на самокаті».

Перемогла у змаганнях команда ЗОШ №1 села Підгайці, що в Луцькому районі. Друге місце – за командою НВК №2 з Каменя-Каширського. Остання у трійці переможців - команда Луцької школи №24.

Організатори нагородили переможців та призерів змагань дипломами, медалями і кубками, а також спортивним інвентарем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Міля Показати IP 2 Грудня 2011 07:21
Якби був конкурс, хто більше вип'є пива, то перемогли б міщани.
Сергей Показати IP 2 Лютого 2012 09:53
А якби самогону то перемогли б селяни...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus