USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Шовковський таки пропустить Євро

2 Травня 2012 11:42
Голкіпер київського «Динамо» і збірної України Олександр Шовковський пропустить залишок сезону, а головне - не візьме участі в Євро-2012.
Сьогодні, 2 травня, Шовковський відправиться в клініку у Мюнхені, де йому зроблять операцію на плечовому суглобі, - повідомляє ТСН.

«Замість підготовки до Євро-2012 в мене буде операція на зв'язках плечового суглоба та реабілітація», - сказав Шовковський.
«Зараз головне, щоб операція пройшла успішно. У такому разі термін відновлення складе близько трьох місяців», - додав Олександр.
Зазначимо, що у заключних матчах чемпіонату у воротах «Динамо» стоятиме Максим Коваль. Що стосується збірної, то головним кандидатом на місце у воротах є голкіпер «Шахтаря» Андрій П'ятов.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus