USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.80
  • PLN 10.65 10.87

Школа №22 - перша на Веселих стартах».

18 Лютого 2013 08:57
Команда школи №22 Луцька виборола першість у змаганнях «Веселі старти».

Завдяки вдалому виступу у попередньому обласному етапі змагань, команда Луцького НВК № 22 у місті Володимирі-Волинському боролася за головний приз у фінальній частині обласних змагань «Веселі старти» серед школярів під гаслом «Здорові діти - здорова нація». У фіналі суперниками лучан були ще 9 команд з різних куточків нашої області, які посіли I та II місце у попередньому етапі. Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.



Юні спортсмени 3-4 класів змагалися у 6 естафетах («Рятувальник», «Флорбол», «Садіння картоплі», «Стрибунці», «На самокаті», «Купини»), у яких вони демонстрували хорошу фізичну підготовку, спритність, швидкість та кмітливість. На змаганнях не зважаючи на запеклу боротьбу, панувала атмосфера командного духу та спортивного свята. На трибунах спортивного комплексу зібралось чимало глядачів та вболівальників. Серед них була і група підтримки з НВК № 22 на чолі з директором школи Василем Ольховичем, що палко підтримувала та підбадьорювала учасників змагань.



Окрім спортивних естафет, програма заходу включала конкурс дитячого малюнку на тему «Спорт для всіх» – за здоровий спосіб життя», показові виступи спортсменів та проведення інформаційної компанії щодо здорового способу життя, активного та змістовного дозвілля. Метою цього заходу було не лише безпосереднє залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, а й формування у них свідомої потреби регулярної рухової активності та мотивації до занять фізичною культурою і спортом у спортивних гуртках та секціях.

За підсумками всіх естафет, команда Луцького НВК № 22 зайняла третє місце, програвши переможцю, команді Володимир-Волинського НВК № 3 лише одне очко. Другими стали учні Підгаєцької ЗОШ з Луцького району, які набрали таку ж кількість очок як і лучани, проте у них виявився кращий показник перемог в естафетах.

Дитячий малюнок команди НВК №22 оргкомітет визнав найкращим.По закінченні змагань команда була нагороджена кубком і дипломом, а учасники - медалями, солодощами та спортивним інвентарем від організаторів змагань.

Вдалим виступом юні вихованці Луцького НВК № 22 завдячують своїм вчителям фізичної культури Андрію Климюку і Олександру Момотюку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus