USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Шеліхов розпрощався із «Волинню»

26 Липня 2012 14:21
Воротар «Волині» Денис Шеліхов від сьогодні, 26 липня, – не гравець луцької «Волині».

Про це повідомляють у прес-службі ФК «Волинь».

За ініціативою дніпропетровського «Дніпра» розірвано відповідну угоду оренди. Вчора увечері Дениса проводили з «Волині», а сьогодні вранці він уже тренувався у Дніпропетровську.

«Я дуже дякую усім луцьким вболівальникам, тренерам, персоналу, усім хто підтримував мене в «Волині», вболівав за нашу команду. Так сталося, що раптово змінюю команду, повертаюся у Дніпропетровськ, але при нагоді обов’язково ще приїду до Луцька», ‒ сказав Шеліхов клубній прес-службі.

Денис Шеліхов дебютував в основному складі «Волині» 18 березня у грі з «Оболонню», провів за «Волинь» 10 поєдинків (8 – у чемпіонаті, 2 – у Кубку України). За цей час Денис встиг стати одним із улюбленців вболівальників луцького клубу. Особливо пам’ятний відбитий ним пенальті від київського «динамівця» Алієва під час домашнього поєдинку «Волині» із «Динамо», а також важкий, але переможний кубковий чвертьфінал у Києві проти «Арсеналу».
Футбольний клуб «Волинь» та вболівальники дякують Денису за гру і бажають успіхів у його карʼєрі, – йдеться у повідомленні ФК «Волинь».
До слова, згідно із опитуванням вболівальників на офіційному сайті «Волині», Шеліхова назвали найкращим «весняним» дебютантом команди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Леонід Показати IP 26 Липня 2012 14:22
А шкода. Старцев виглядає слабше!!!!!
ааа Показати IP 26 Липня 2012 15:14
хай росте хлопець

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus